Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

"Μαζί θα κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα για μια Παιονία Ισχυρή"

Αθανάσιος Τζούρτζος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Συνδυασμό
Παιονία_Ισχυρή με υπ. Δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη
"Σε μια περίοδο όπου οι τοπικές κοινωνίες καλούνται να καθορίσουν με τις επιλογές και τις πρωτοβουλίες τους το ίδιο τους το μέλλον, η τοπική αυτοδιοίκηση αναδεικνύεται σε έναν ισχυρό θεσμικό παράγοντα, για το σκοπό αυτό. Ένας θεσμός που δείχνει ικανός και μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά και με θετική κατεύθυνση, στην τοπική ανάπτυξη, στην εδραίωση κοινωνικών δομών, στη διαφάνεια, στον πολιτισμό, στο περιβάλλον και στην καθημερινότητα των πολιτών.
Ένας θεσμός που έχει δυνατότητες και προοπτικές αλλά και έμψυχο δυναμικό για το πετύχει.

Ο Δήμος Παιονίας μπορεί και πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης που αφορά τον τόπο μας και την ευρύτερη περιοχή. Γιατί ο τόπος μας έχει απίστευτες δυνατότητες και αστείρευτες δυνάμεις, ικανές να μας οδηγήσουν στο μέλλον που εμείς από κοινού θα χαράξουμε.

Δεν αρκεί όμως μόνο η επιθυμία και τα ευχολόγια, χρειάζεται αγώνας, προσπάθεια, συνεργασίες και πόροι. Χρειάζονται άνθρωποι ικανοί, με καθαρούς στόχους και με γνώση. Χρειάζεται κάθε δημότης που μπορεί να προτείνει, να στηρίξει, να συμπληρώσει με την εμπειρία του, κάθε φορέας να συμβάλλει με την παρέμβασή του. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι απαραίτητοι.

Μαζί θα κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα για μια Παιονία Ισχυρή. Έναν Δήμο χωρίς διαχωριστικές γραμμές, με ισόρροπη ανάπτυξη, με αλληλεγγύη, διεκδικητικό και ανυποχώρητο σε αυτό που του ανήκει.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος. Με υπευθυνότητα απέναντι τους συντοπίτες μου καταθέτω και εγώ τις δικές μου δυνάμεις, συμμετέχοντας στο Συνδυασμό Παιονία_Ισχυρή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη.

Μπροστά μας έχουμε έναν αγώνα λίγων εβδομάδων για να διαμορφώσουμε ένα ευρύ πλειοψηφικό ρεύμα για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Παιονίας.

Είμαι βέβαιος ότι οι δημότες θα κρίνουν και θα αποφασίσουν σωστά, γιατί κριτήριο γι’ αυτή τους την επιλογή θα είναι το μέλλον της Παιονίας, το μέλλον της κοινωνίας μας, το μέλλον του τόπου που αγαπάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.