Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

"Οι αξίες και τα όνειρα μας είναι αδιαπραγμάτευτα"

Υπογράφει ο Αναστασιάδης Μ. Κυριάκος
Πολιτικό Μηχανικός - π. Δημοτικός Σύμβουλος - τ.Αντιδήμαρχος Κιλκίς
"Αγαπητές φίλες και φίλοι,
όταν πριν από καιρό δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Παύλου Τονικίδη να συμμετάσχω και εγώ στην προσπάθειά του για το αξίωμα του Δημάρχου Κιλκίς η απάντηση δεν ήταν δύσκολη:
Η στενή και χρόνια οικογενειακή φιλία που μας δένει , η ευγενική, ανθρώπινη και πολυσχιδής προσωπικότητα που διαθέτει, πήραν ελάσσονα θέση.

Το μείζον και αυτό που πραγματικά δεν άφησε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις, είναι η ικανότητά του να μπορεί να διαχειρίζεται προβλήματα, να σχεδιάζει πολιτικές, να οραματίζεται το αύριο και να υλοποιεί στόχους και δράσεις που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

Η παρουσία και το έργο του εξάλλου, επί τρεις συνεχόμενες θητείες από την θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες αυτές.

Πεποίθηση μου είναι ότι τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη, και πόσο μάλλον σε ότι αφορά το μέλλον του τόπου που ζούμε και αγαπάμε. Ιδιαίτερα αυτές τις πολύ δύσκολες για όλους εποχές που βιώνουμε. Όμως μόνο μέσα από την συμμετοχή και την ενεργοποίηση μπορούν τα προβλήματα και οι δυσκολίες που έρχονται, να αντιμετωπισθούν και να ξεπεραστούν.

Σε ότι με αφορά προσωπικά, η παρουσία μου στα κοινά της πόλης μας είναι λίγο -πολύ γνωστή:

Με τιμήσατε ιδιαίτερα την περίοδο 2006-2010 εκλέγοντάς με δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του Δ.Τερζίδη.

Την περίοδο 2008-2010 διατέλεσα Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Νεολαίας.

Στις εκλογές του 2010 μου επιφυλάξατε την 7η θέση στο σύνολο του συνδυασμού.

Μια παρουσία, που στο πέρασμα της είχε ένα στόχο: την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκπροσώπηση όλων των συμπολιτών μου, χωρίς περιορισμούς και εξαιρέσεις. Πάντα με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ετοιμότητα απέναντι στα προβλήματα και τις προκλήσεις.

Προκλήσεις και ευκαιρίες, που ιδιαίτερα σήμερα δεν έχουμε το περιθώριο να τις σπαταλήσουμε άσκοπα στερώντας από την πόλη μας, το Κιλκίς, και τους οικισμούς του δήμου μας, την δυνατότητα να φύγουν μπροστά!

Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά και η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η διάθεση για προσφορά ακόμα μεγαλύτερη.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις σας γνωστοποιώ την συμμετοχή μου στον συνδυασμό του Παύλου Τονικίδη «Κιλκίς δήμος Αξιών" και ευελπιστώ στην στήριξή σας γι` ακόμα μια φορά.

Γιατί οι αξίες και τα όνειρα μας είναι αδιαπραγμάτευτα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.