Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης

Με χθεσινή απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥ.Σ.Ε.A.), μετά από πρόταση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, επελέγη ως νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης.
Το ΚΥ.Σ.Ε.Α. απένειμε στον κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο το βαθμό του Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. και τον τίτλο του επίτιμου Αρχηγού του Σώματος. Απένειμε επίσης στον κ. Αδαμάντιο Σταματάκη τον τίτλο του επίτιμου Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του στον απερχόμενο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Στρατηγό ε.α. Ν. Παπαγιαννόπουλο, καθώς και στον απερχόμενο Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο ε.α. Α. Σταματάκη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν στην Ελληνική Δημοκρατία σε μία κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, όπως και για το εξαίρετο ήθος τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Ο κ. Δένδιας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δ. Τσακνάκη στην υψηλή θέση ευθύνης που αναλαμβάνει στο Σώμα και στην εφαρμογή του νέου οργανογράμματος για μία σύγχρονη και αποτελεσματική Αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.