Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Έντονη κινητικότητα του Κώστα Γιαννόπουλου

Δελτίο τύπου συνδυασμού Κώστα Γιαννόπουλου
Ένα ευρύ φάσμα επαφών και συζητήσεων με διάφορους παράγοντες του τόπου μας, που εκπροσωπούν σημαντικούς τομείς της δημόσιας ζωής αλλά και εκδηλώσεων με κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο, είχε το περασμένο τριήμερο ο υποψήφιος με τον συνδυασμό «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» του υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων, την Παρασκευή 4.4.14, μαζί με τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο κ. Γιαννόπουλος επισκέφθηκε την ιερά μονή Οσίου Νικοδήμου του Πενταλόφου όπου είχαν συνάντηση με τον ηγούμενο γέροντα Χρυσόστομο.

Αμέσως μετά, ο κ. Γιαννόπουλος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αννα Χαρτοματσίδου και Τραϊανό Τρέγκα, επισκέφθηκε την αγορά της Γουμένισσας συνομιλώντας για τα ζητήματα που την απασχολούν με καταστηματάρχες της ιστορικής έδρας του δήμου Παιονίας.

Το Σάββατο 5.4.14 παρέστη σε ένα πολύ σημαντικό επιστημονικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς που είχε ως θέμα «Η προσφυγική εγκατάσταση στον νομό Κιλκίς», παρακολουθώντας μέρος των εργασιών του. Την ίδια ημέρα παρευρέθη και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη, στο πλαίσιο της παρουσίας του σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, που αφορούν σε υποψηφίους δημάρχους προερχομένους από τον πολιτικό χώρο της ΝΔ.

Το πρωί της Κυριακής 6.4.14 παρέστη στο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Γρηγόρη Αυξεντίου, ήρωα και μάρτυρα του Κυπριακού λαού στον αγώνα για την ανεξαρτησία του από την βρεταννική κυριαρχία την δεκαετία του ’50, που σκοτώθηκε στις 3 Μαρτίου του 1957. Το μνημόσυνο τελέσθηκε στον Ακρίτα, καθώς στις αρχές της εν λόγω ο Αυξεντίου δεκαετίας υπηρέτησε εκεί ως έφεδρος αξιωματικός.

Αμέσως μετά ο κ. Γιαννόπουλος μετέβη στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Κιλκίς και συμμετέσχε στην πολιτική περιεχομένου εκδήλωση, που διοργάνωσε με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές η νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή Κιλκίς της ΝΔ, και η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος της ΝΔ βουλευτή Ρεθύμνης, πρώην υπουργού και γραμματέα της πολιτικής επιτροπής του κόμματος Μανόλη Κεφαλογιάννη.

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του, τέτοιου είδους πολιτικές εκδηλώσεις παρουσία κορυφαίων κομματικών και πολιτικών στελεχών, όπως του κ. Κεφαλογιάννη στον νομό μας «συμβάλλουν στο να γίνουν ευκολότερα και καλύτερα αντιληπτά σε κεντρικό επίπεδο τα προβλήματα και τα θέματα που αφορούν περιφερειακές περιοχές όπως του νομού μας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.