Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Μάτσκος: "Ποιος δίνει σημασία για Μεσίστια Σημαία.."

Του Βασίλη Μάτσκου
Τελικά ποιοι τηρούν τις αποφάσεις της Αντιπεριφέρειας ή της Περιφέρειας για τον σημαιοστολισμό; (που κανονικά θα έπρεπε να είναι συνήθειά μας)
Τις μέρες των Εθνικών Εορτών ή ειδικών περιστάσεων "διατάσσεται" σημαιοστολισμός "Δημοσίων κτηρίων, Τραπεζικών καταστημάτων, κλπ..."
Στα περισσότερα βέβαια από αυτά τα σημεία υπάρχει ούτως ή άλλως αναρτημένη η Ελληνική Σημαία κάθε μέρα. Επομένως δεν διακρίνει κανείς εύκολα αν υπήρξε πραγματική συνέπεια στην "διαταγή" σημαιοστολισμού.

Όμως σήμερα, Μ. Παρασκευή, ο σημαιοστολισμός είναι διαφορετικός... οι Σημαίες πρέπει να είναι μεσίστιες. Κι έτσι φαίνεται ποιος μπήκε στον "κόπο" να αλλάξει τη θέση της Σημαίας και ποιος όχι!

Μια μικρή βόλτα στην πόλη αποδεικνύει τους "συνεπείς"...

Κάποιες Τράπεζες δεν έχουν καν σημαία, οι περισσότερες δεν άλλαξαν τη θέση τους...το ίδιο και οι περισσότερες Δημόσιες Υπηρεσίες.

Πάντως, τουλάχιστον στην ΛΑΦ Κιλκίς, στην Περιφερειακή Ενότητα και στο Δημαρχείο η Σημαία ήταν μεσίστια, όπως θα' πρεπε... η δε Alpha Τράπεζα έχει την πιο περιποιημένη Σημαία, όπως και στις Εθνικές εορτές, στην γωνία 21ης Ιουνίου και Λέκκα...

Ίσως η Ελληνική Αστυνομία (επίσης συνεπής) να κράτησε "σημειώσεις" για να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις προς τους "ασυνεπείς"... ή να μην συμπεριλαμβάνονται πλέον στην "Διαταγή" σημαιοστολισμού οι Τράπεζες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.