Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

"Οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από αυτήν την υπόδουλη συγκυβέρνηση"

Υπογράφει το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η συμφωνία και τελικά η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που μέσα σε όλα τα άλλα, περιείχε και τις αλλαγές στο γάλα είναι ένα ακόμα λιθαράκι της συγκυβέρνησης και των ετέρων της στο «θεάρεστο» έργο που επιτελούν και οδηγεί στην καταστροφή της κτηνοτροφίας και κατ' επέκταση όλου του παραγωγικού ιστού της χώρας.
Θυμηθείτε το ξεπούλημα της ΑΓΝΟ και που κατάντησε τώρα, το ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ, το φορολογικό νομοσχέδιο, την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ, την νέα ΚΑΠ που διαλύει τους μικρούς και μεσαίους αγρότες και έπεται συνέχεια.

Τι θα γίνει με την ΦΕΤΑ, που τόσος λόγος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια; Ήδη στον Καναδά παράγουν ΦΕΤΑ με αγελαδινό γάλα.

Πρέπει επιτέλους οι Έλληνες κτηνοτρόφοι να καταλάβουν ότι από αυτήν την υπόδουλη συγκυβέρνηση δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, να οργανωθούμε, να αντισταθούμε, να συνεταιριστούμε σε έναν νέο συνεταιρισμό από ομάδες παραγωγών, για να μπορέσει η κτηνοτροφία να σταθεί όρθια και να παίξει αναπτυξιακό ρόλο στην ελληνική ύπαιθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.