Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό

Με 1-0 επιβλήθηκε ο Κιλκισιακός του Άρη Ακροποτάμου και έφτασε τους 36 βαθμούς πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου ισοβαθμεί στην έκτη θέση, με τον Έβρο Σουφλίου, με τους Θρακιώτες να υπερτερούν.
Στο 70' ο Σαβελίδης με ωραία ατομική ενέργεια σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, με τον Κιλκισιακό να έχει κι άλλες ευκαιρίες με τους Μπελίτσα, Αϊβαζίδη και Σαβελίδη. Στο 52' ο Μπαντής έκανε σωτήρια απόκρουση στο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κάμπατζη.

Στις 27 Απριλίου ο Κιλκισιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου και με νίκη θα αυξήσει ακόμη περισσσότερο την διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία αυτή τη στιγμή απέχει τρεις πόντους.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος (74' Μπιτζικόπουλος), Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Καλαϊτζίδης, Σαβελίδης, Λογγινίδης (62' Μπελίτσας), Αϊβαζίδης, Παντελιάδης (52' Κωτάκης), Τριανταφυλλίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.