Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

"Για να αποκτήσει η Παιονία την προοπτική που της αξίζει"

Γράφει ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παιονίας

Αγαπητοί Συνδημότες, αγαπητές Συνδημότισσες.
Σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας που θα θέσει τις βάσεις για μια κοινωνία με Σταθερότητα και Προοπτική, με Κοινωνική Συνοχή και Ανθρωπιά για το μέλλον που εμείς οι νέοι θέλουμε δημιουργήσουμε.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε όλοι πρωταγωνιστικό ρόλο και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη, στην κοινωνική φροντίδα, στην προβολή και διατήρηση της παράδοσης και της κληρονομιάς μας και στην ανάδειξη της ομορφιάς μας του Δήμου μας ως «Πύλη της Ελλάδας». Εμείς οι νέοι θα πρέπει να είμαστε αυτοί που θα διαδραματίσουμε τον κυρίαρχο ρόλο και θα πρέπει συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά του Δήμου μας γιατί το μέλλον μας ανήκει.

Μ’ αυτές τις σκέψεις, πήρα την απόφαση να στηρίξω ενεργά το Δημοτικό Συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή» και τον υποψήφιο Δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗ. Πιστεύω ότι ο Χρήστος Γκουντενούδης είναι ο άνθρωπος που έχει τη θέληση να εγγυηθεί το μέλλον και το όραμα αυτού του Δήμου. Είναι το πρόσωπο που έχει το ήθος, την ικανότητα, την δυνατότητα και την εντιμότητα για κάνουμε τν Δήμο μας, Δήμο ανάπτυξης, αλληλεγγύης, εξωστρέφειας, για μια «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»

Σας καλώ όλους μαζί να δώσουμε την μάχη για να αποκτήσει αυτός ο τόπος την προοπτική που του αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.