Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

"Όλοι οι αγώνες με γνώμονα τα συμφέροντα του πολίτη"

Γράφει ο Κώστας Σωπίδης
Ηλεκτρολόγος - Απόφοιτος ΚΑΤΕΕ
Γεωργικές επιχειρήσεις
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Αφορμή για την επικοινωνία μαζί σας είναι η συνειδητή και ώριμη σκέψη καθώς και τα προβλήματα τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας
Μετά από συνομιλίες που είχα με πολλούς από εσάς , διαπίστωσα πως όλα τα πρώτα μηνύματα ήταν αρνητικά και αφορούσαν την στασιμότητα πάνω στην επίλυση των προβλημάτων με δεδομένο την ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων και την απραξία των σημερινών διοικούντων του Δ. Παιονίας. 

Αν οι λέξεις μπορούσαν να αποτυπώσουν ανάγλυφα τη σημερινή κατάσταση τότε θα ταίριαζαν οι εξής : ειρωνεία, ψέμα, παραπλάνηση, απόγνωση, αμφισβήτηση. Οι καλοπροαίρετες ιδέες και τα έργα έχουν αντικατασταθεί από την λογική του καθαρού εισπρακτικού οργανισμού.

Η παράταξη ‘"ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" με επικεφαλής την κ. Σόνια Συμεωνίδου γίνεται κάθε μέρα ισχυρότερη. Οι καθαρές θέσεις και τα ιδανικά της συμπίπτουν απόλυτα με τα πιστεύω μου και επειδή βλέπω το μέλλον πάντα αισιόδοξα και συνειδητοποίησα ότι με εκφράζει απόλυτα η πολιτική της, τάσσομαι στο πλευρό της και τη στηρίζω ως υποψήφιος για να μπορέσω να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου με όλη μου τη δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.