Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η ηθοποιός Στέλλα Παπαδημητρίου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Μάρκο Μπόλαρη

Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κεντρική Μακεδονία «συμμετέχω»,με επικεφαλής τον Μάρκο Μπόλαρη, ανακοινώνει πως η ηθοποιός Στέλλα Παπαδημητρίου, θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Νομό Σερρών.
Βιογραφικό Στέλλας Παπαδημητρίου Γεννήθηκε στο Σιτοχώρι Σερρών. Μητέρα ενός γιου. Το 1973 αποφοιτά από τη Σχολή Σταυράκου στη Θεσσαλονίκη. Από το πρώτο έτος της σχολής προσλαμβάνεται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο χορό του Αρχαίου Δράματος, όπου παρέμεινε μέχρι το 1979, παίζοντας σημαντικούς ρόλους του ελληνικού και διεθνούς δραματολόγιου. Από το 1982 έως το 1985 συμμετέχει σε παραστάσεις του Ελεύθερου Θεάτρου, ενώ από το 1985 έως το 1990 ανήκει στο Δυναμικό του Εθνικού Θεάτρου. Πλούσια είναι η παρουσία της στα ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας και Σερρών, αλλά και στο Ελεύθερο Θέατρο. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές μεταφορές θεατρικών έργων και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές (Δακρυσμένα Φεγγάρια, Κόκκινο Βαθύ, Τα Μυστικά της Εδέμ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.