Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Τονικίδη στο ΙΚΑ και στη ΔΟΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Π. Τονικίδη
Επισκέψεις στο ΙΚΑ και στη ΔΟΥ  Κιλκίς πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 10 Απριλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ”.
Στο Πολυιατρείο του ΙΚΑ, τον κ. Τονικίδη υποδέχτηκε η διευθύντρια Γεωργία Χαρτοματσίδου, η οποία ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του συνδυασμού για τα προβλήματα που απασχολούν το υποκατάστημα του Ιδρύματος στο Κιλκίς. Το ίδιο έκαναν κι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον κ. Τονικίδη, παραθέτοντάς του ταυτόχρονα σειρά θεμάτων που τους απασχολούν κι εκφράζοντας τα πολλά παράπονά τους για την ως τώρα στάση του Δήμου Κιλκίς απέναντι στο Ίδρυμα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή και την ενημέρωση, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη αποδοτικής συνεργασίας ανάμεσα στο δήμο και το ΙΚΑ Κιλκίς, όπως και με τους υπόλοιπους ανάλογους φορείς και οργανισμούς του τόπου μας.

Μετά την ανάλογη επίσκεψη και στην Υγειονομική Υπηρεσία του Ιδρύματος, η αντιπροσωπεία του συνδυασμού επισκέφτηκε τη ΔΟΥ Κιλκίς, όπου απουσιάζοντος για υπηρεσιακούς λόγους του διευθυντή της έγινε δεκτή από τον προϊστάμενο του τμήματος εσόδων κ. Κόζαλη Ανέστη, με τον οποίο ο κ. Τονικίδης αντάλλαξε απόψεις για την καλή συνεργασία του δήμου με την Υπηρεσία. Επίσης, ο επικεφαλής του «ΚΙΛΚΙΣ-ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εργαζόμενους θέματα που απασχολούν τους ίδιους και την Υπηρεσία, μετά και την ενοποίηση των καταστημάτων Κιλκίς και Γουμένισσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.