Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Εκδήλωση με θέμα: «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Παιδί: Η Παρέμβαση του Γονέα»



Η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου που πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με συντονίστρια την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου, επεκτείνει τη δράση της με μια ακόμα εθελοντική πρωτοβουλία.

Την Τετάρτη 9 Απριλίου στις 5:30 μ.μ. διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα: «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Παιδί: Η Παρέμβαση του Γονέα», στο Πνευματικό Κέντρο του Κιλκίς (παλαιά Νομαρχία).


Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κος Σταύρος Αλέξογλου, εκπαιδευτής οδήγησης, ο κος Παρπαράς Χρόνης, πρόεδρος του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς (ΜΟΚ), καθώς και ο κος Πιστοφίδης Ιάκωβος, μέλος του ΜΟΚ.

Στην εκδήλωση οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από ειδικούς για ζητήματα κυκλοφοριακής αγωγής, ασφάλειας του παιδιού στο δρόμο, συμπεριφοράς εντός του οχήματος, καθοδήγησης και πληροφόρησης του παιδιού κ.α.

Η παρούσα δράση διοργανώθηκε από τη Σχολή Γονέων σα μια προσπάθεια πρόληψης ατυχημάτων και ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και απευθύνεται προς όλους τους γονείς που επιθυμούν να λάβουν μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Είναι μια ευκαιρία να δοθεί μια έγκυρη ενημέρωση για ένα τόσο σημαντικό θέμα που απασχολεί τον κάθε γονέα καθημερινά.

Ας είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.