Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Συνάντηση Εργασίας Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και του Γενικού Νοσοκομείου Γευγελής

Στο πλαίσιο του προγράμματος εδαφικής συνεργασίας Ελλάδας - Π.Γ.Δ.Μ. και συγκεκριμένα του έργου "Joint Actions for the protection and improvement of public health in the Cross- Border Area" ( Κοινές Δράσεις για την προάσπιση και βελτίωση της δημόσιας υγείας στην Διασυνοριακή Περιοχή) , πραγματοποιήθηκε στις 20/03/2014 η πρώτη συνάντηση για την πρόοδο του έργου (1st Project Meeting) μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και του Γενικού Νοσοκομείου Γευγελής, οι οποίοι αποτελούν τους δύο εταίρους του προγράμματος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Γευγελής και σ΄αυτή έλαβαν μέρος από την ελληνική πλευρά, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και Υπεύθυνος Έργου κος Ανθρακίδης Θεμιστοκλής και η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας και Συντονίστρια του Έργου κα Ορφανίδου Αναστασία. Τους Έλληνες υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Γ.Ν. Γευγελής Dr. Sretko Jovanov και ο κος Aleksandar Totovski, υπεύθυνος του έργου για το Νοσοκομείο Γευγελής.

Κατά τη σύσκεψη, συζητήθηκε η πρόοδος των εργασιών του Έργου και καθορίστηκαν οι επόμενες ενέργειες των δύο εταίρων για την επίτευξη των στόχων του Προγράμματος. Υπενθυμίζεται πως η πρόταση υποβλήθηκε στον άξονα προτεραιότητας 1 " Ενίσχυση της διασυνοριακής οικονομικής ανάπτυξης" και συγκεκριμένα στο μέτρο 1.4 " Προστασία της Ανθρώπινης Ζωής" του προγράμματος. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι συνολικά 1.125.517,00€, από τα οποία τα 686.862,00€ αποτελούν τον προϋπολογισμό του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και τα υπόλοιπα 438.655,00€ του Γενικού Νοσοκομείου Γευγελής. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το νοσοκομείο Κιλκίς θα προμηθευτεί ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ο οποίος θα εγκατασταθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο Γ.Ν. - Κ.Υ. Γουμένισσας και στο Κ.Υ. Πολυκάστρου, συνολικής αξίας 575.350,00€. Αυτή τη στιγμή, οι διαδικασίες βρίσκονται στη φάση της αξιολόγησης των διαγωνισμών για την προμήθεια δύο (2) υπερηχοτομογράφων , ενός (1) μηχανήματος δοκιμασίας κόπωσης με κυλιόμενο τάπητα, τριών (3) συστημάτων ψηφιακής υπολογιστικής ακτινογραφίας και ενός (1) κλιβάνου ατμού, ενώ αναμένεται στο προσεχές διάστημα και η δημοσίευση των υπολοίπων διακηρύξεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.