Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τονικίδης: "Αυτές είναι οι θέσεις μας για τα μεταλλεία στο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου συνδυασμού “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ”
"Σε σχέση με την πρόσκληση του Μετώπου Ενάντια στα Μεταλλεία προς τους υποψήφιους δημάρχους Κιλκίς, να καταθέσουν τις απόψεις τους για τυχόν μεταλλευτική δραστηριότητα στο νομό μας, ο συνδυασμός “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ” παραθέτει το απόσπασμα της ομιλίας του επικεφαλής του, Παύλου Τονικίδη, στην εκδήλωση για την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου στο Κιλκίς:
«Η πηγή της πολύτιμης παραγωγής είναι η ζώνη Μπέλλες μέχρι τα Κρούσια .Έχει πιστοποιηθεί επιστημονικά ότι αυτή η ζώνη διαθέτει σπάνια στοιχεία για μια παραγωγή μοναδική. Αυτήν την ζώνη λοιπόν εμείς την θέλουμε ως πηγή ζωής, ως μάνα γη που θα θρέψει τα παιδιά της. Τα 58.300 στρέμματα των Κρουσίων θα είναι η πηγή ζωής και όχι το νεκροταφείο της ελπίδας μας .

Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι πολλοί φίλοι του ισχυρού Μετώπου κατά των Μεταλλείων. Δεσμευόμαστε ρητά ότι η επιλογή μας είναι η ανάπτυξη των Κρουσίων με την φυσιολογική εξέλιξη και όχι το ξερίζωμα των χωριών μας.

Σύνθημα μας είναι ότι τα Κρούσια μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σε αγροτικά προϊόντα όχι μόνο του Κιλκίς αλλά και του μεγάλου αστικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.»
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.