Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Μαθήτριες της ΕΠΑΣ Κιλκίς κούρεψαν αναξιοπαθούντες συμπολίτες

Τη Δευτέρα 28/04/2014 οι μαθήτριες της Β΄τάξης του τμήματος κομμωτικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς, επισκέφθηκαν για τελευταία φορά τον Ιερό ναό της Παναγίας στην πόλη μας και κούρεψαν τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες που σιτίζονται στον Ιερό ναό, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος κοινωνικής προσφοράς που έχει υιοθετήσει η σχολή.
Οι μαθήτριες της σχολής με τη συνοδεία των δύο καθηγητριών τους, προσέφεραν εγκάρδια τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας. Οι επισκέψεις, που έγιναν πολλές φορές έγιναν εκτός ωραρίου λειτουργίας της σχολής, ολοκληρώνονται φέτος και συμπίπτουν με το κλείσιμο της σχολής.

Οι εμπειρίες που αποκόμισαν, μαθητές και καθηγητές, τα δύο χρόνια των επισκέψεων είναι πέραν των άλλων και αρκετά φορτισμένες συγκινησιακά σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μαθητριών.

Στο τέλος όλοι έδωσαν την υπόσχεση η εμπειρία τους αυτή να βρει νέες διεξόδους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.