Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Στον ΟΑΕΔ ο κ. Περικλής Κολότσιος

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος και στελέχη του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» στο πλαίσιο του ενημερωτικού διαλόγου με τους πολίτες και εκπροσώπους φορέων που καθημερινά υπηρετούν, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 4 Απριλίου τα γραφεία του ΟΑΕΔ Κιλκίς. Η συζήτηση με τα στελέχη του Οργανισμού επεκτάθηκε στα θέματα της απασχόλησης και της ανεργίας στο νομό, καθώς και της εφαρμογής – υλοποίησης προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Κολότσιος μετά την συνάντηση δήλωσε ότι «Η ενίσχυση της απασχόλησης και η καταπολέμηση της ανεργίας όλων των ηλικιακών ομάδων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της παράταξης «Αλληλεγγύη» και της αυριανής διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Μεθοδικά και με αξιοποίηση κάθε δυνατότητας ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της αύξησης των θέσεων εργασίας στο νομό, θα δώσουμε τη μάχη. 

Το Κιλκίς προσφέρει δυνατότητες αύξησης της απασχόλησης η αξιοποίηση των οποίων απαιτεί γνώση, φαντασία και συνεργασία όλων των δυνάμεων του τόπου. Σε αυτή τη μάχη θα πρωταγωνιστήσουμε και θα την κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.