Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κολότσιος: "Δεν πρόκειται να διαδραματίσουμε το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Η καθημερινότητα με τα προβλήματα που δυσχεραίνουν τη ζωή των κατοίκων στα χωριά της «άγονης γραμμής» του ανατολικού Κιλκίς, κυριάρχησε στο διάλογο του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Κολότσιου κατά την επίσκεψή του στα χωριά Κορωνούδα, Επτάλοφος, Ελληνικό, Αναβρυτό, Ίσωμα, Ριζανά και Θεοδόσια την Παρασκευή 27 Απριλίου.

Ο κ. Κολότσιος συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού της «Αλληλεγγύης» περιόδευσε στα χωριά και είχε ένα ειλικρινή διάλογο με τους κατοίκους, αναλαμβάνοντας την δέσμευση ότι ο διάλογος αυτός δεν πρόκειται να εξαντληθεί προεκλογικά, αλλά να αποκτήσει μόνιμο και θεσμικό χαρακτήρα.

Θέματα συγκοινωνίας, ύδρευσης, διευκόλυνσης και επέκτασης της παραγωγής με μικρά φράγματα, αγροτικής οδοποιίας κ.ο.κ. κυριάρχησαν στη συζήτηση του κ. Κολότσιου με τους κατοίκους των χωριών αυτών.

«Δεν ήρθα για να υποσχεθώ μαγικές λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Γι’ αυτό που δεσμεύομαι είναι πως οι ανάγκες σας, θα αντιμετωπιστούν ως δικές μας υποχρεώσεις. Εκεί που η Περιφέρεια είναι αρμόδια θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα ικανοποίησης – επίλυσης των προβλημάτων σας. Κι εκεί που θα υπερβαίνουν τις δικές μας αρμοδιότητες η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς θα είναι η φωνή σας και ο μοχλός πίεσης προς κάθε αρμόδιο. 


Το βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να διαδραματίσουμε το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Κάθε δικό σας πρόβλημα είναι και μια δική μας υποχρέωση να δράσουμε. Αυτός θα είναι ο δικός μας οδηγός στη διοίκηση της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς» δήλωσε ο κ. Κολότσιος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.