Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Συνάντηση εμπειρογνωμόνων αλιείας Ελλάδας και Π.Γ.Δ.Μ. για την λίμνη Δοϊράνη

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς AD HOC συνάντηση εμπειρογνωμόνων αλιείας Ελλάδας και Π.Γ.Δ.Μ. για την λίμνη Δοϊράνη για το έτος 2014.

Στην συνάντηση συζητήθηκε ο καθορισμός από κοινού της ετήσιας απαγόρευσης άσκησης της αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη για λόγους προστασίας της αναπαραγωγής των ψαριών. Μετά από διαλογική συζήτηση καθορίσθηκε η απαγόρευση για την περίοδο από 15 Απριλίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 π.μ έως 16 Μαΐου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00 π.μ. 


Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αλιευτική διαχείριση της λίμνης Δοϊράνης, και εκφράστηκε η επιθυμία για συνεργασία των δυο πλευρών σε θέματα προστασίας της ιχθυοπανίδας της λίμνης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν από Ελληνικής πλευράς ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς, Ιχθυολόγος εκπρόσωπος της Γενική Δ/νση Αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο Ιχθυολόγος Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Π.Κ.Μ. ο Ιχθυολόγος του Τμήματος Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς καθώς και αλιείς.

Από την πλευρά της Π.Γ.Δ.Μ. συμμετείχαν Ιχθυολόγοι εκπρόσωποι του Υπουργείου Γεωργίας, Δασών και Διαχείρισης Υδάτων, του Δήμου Δοϊράνης, του Ινστιτούτου Υδροβιολογίας καθώς και εκπρόσωποι αλιέων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.