Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Πρωτιά του ΓΑΣ Κιλκίς στα Σύνθετα ΠΚ Β' - Νίκες σε ατομικά & ομαδικά σε όλες τις κατηγορίες

Με την κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς σε όλες τις κατηγορίες των συνθέτων αγωνισμάτων σε κορίτσια και αγόρια , τόσο σε ατομικό όσο και και σε ομαδικό επίπεδο, διεξήχθησαν το Σάββατο 5 Απριλίου στο στάδιο του Κιλκίς, οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των συνθέτων αγωνισμάτων (τρίαθλα) της κατηγορίας των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β' της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς.
Στον όμιλο του Κιλκίς πήραν μέρος τα σωματεία που διαθέτουν ενεργά τμήματα στίβου στο νομό Κιλκίς με ομάδες αθλητών και αθλητριών με τον ΓΑΣ Κιλκίς να υπερισχύει με χαρακτηριστική άνεση στις παγκορασίδες και να έρχεται δεύτερις στους παμπαίδες, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και της πολύ υψηλής ποιότητας του προπονητικού δυναμικού που διαθέτει.

Στο Τρίαθλο των κοριτσιών οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς κατέκτησαν έξι θέσεις στην πρώτη οκτάδα , με 1η την Μέλη Γεωργιάδου , 2η την Άννα Ισχνοπούλου, 3η την Φανή Αβράμογλου, 5η την Αναστασία Καλογιαννοπούλου και 8η την Χρύσα Κεραμάρη , ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι Βικτώρια Κυριάκου, η Ελένη Λέφα, η Εφη Πετρίδου, η Δώρα Τραπεζίδου, η Νικολέττα Παιταρίδου, η Αναστασία Φαρμάκηκαι η Αναστασία Μαβίδου , σε ένα αγώνισμα που αγωνίστηκαν 34 αθλήτριες.

Στο Τρίαθλο των αγοριών οι αθλητές του ΓΑΣΚ κατέκτησαν ένα αργυρό μετάλλιο με τον Δημήτρη Καραμανίδη ενώ είχαν ακόμη 8ο τον Αλέξανδρο Αλερού και 9ο τον Μαρίνο Κορολώφ, ενώ πήραν ακόμη μέρος οι Αλέξανδρος Παυλίδης, Θανάσης Αθανασιάδης και Βαγγέλης Παπαδόπουλος σε ένα αγώνισμα που συμμετείχαν 26 αθλητές.

Στην ομαδική βαθμολογία των κοριτσιών ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν 1ος με 269 βαθμούς με 2ο τον ΓΣ Μανδρών με 201 βαθμούς και 3ος ο ΑΟ Γουμένισσας με 130 βαθμούς.

Στην ομαδική βαθμολογία των αγοριών ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν 2ος με 100 βαθμούς με 1ο τον ΓΣ Μανδρών με 198 βαθμούς και 3ο τον Αίαντα Κιλκις με 68 βαθμούς.

Παράλληλα με τους αγώνες των συνθέτων διεξήχθησαν και οι αγώνες για την κατηγορία μίνι αγοριών και κοριτσιών (γεν. 2003-2005) με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς να επικρατούν σε όλα τα αγωνίσματα της κατηγορίας των κοριτσιών και στα μισά των αγοριών κατακτώντας επτά χρυσά (Πανιώτα Φαρμάκη 50 μ, Στέλλα Παρασκευά 600 μ, Εβελίνα Ζάμσα μήκος, Μαρία Ντουμανίδου μπάλλα , Λεωνίδα Τραπεζίδη 600 μ , Στέφανο Καραπαναγιωτίδη Μήκος και σκυταλοδρομία 4Χ50μ κοριτσιών), έξι αργυρά ( Κατερίνα Δροσαλάκη 50μ, Ελπίδα Αλερού 600μ, Δέσποινα Κυριάκου μήκος, Βασιλική Χαβενετίδου μπάλα, Κώστα Παπαντωνίου 50 μ, και Ιάσων Μαυρομάτη Μπάλα) και τρία χάλκινα μετάλλια (Βάσω Καραμανίδου 50μ , Ηλιάνα Αλεξανδρίδου μήκος και Χριστίνα Χασεκίδου Μπάλα).

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης συνεχάρη τους αθλητές που αγωνίστηκαν και τους προπονητές του τμήματος στίβου και έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν τα πήγαν περίφημα. Το στάδιο του Κιλκίς γέμισε με παιδιά απ τα οποία αγωνίστηκαν για πρώτη φορά . Όλοι τα πήγαν καλά, όλοι ήταν νικητές κανένας ηττημένος. Οι μικροί και οι μικρές αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς ήσαν υπέροχοι. Είχαμε αρκετά ρεκόρ και καταπληκτικές επιδόσεις δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα μας και στις μικρές ηλικίες. Όμως, δεν είναι η επίδοση που θα έρθει ή το μετάλλιο το ζητούμενο σε αυτή την ηλικία. Η χαρά της συμμετοχής, η απόκτηση εμπειριών, η δημιουργία φίλων, η γνωριμία με τα αγωνίσματα και η δημιουργία θετικής εικόνας για τους αγώνες είναι τα σημεία που θα πρέπει και να εστιάζουν οι γονείς.

Θα ήθελα να τονίσω πως είμαστε ο μοναδικός σύλλογος στο Κιλκίς που μπορεί και συνδυάζει άριστα και αρμονικά την χαρά του αθλητισμού , την ψυχαγωγία αλλά και τον αγωνιστικό αθλητισμό κάτι που φάνηκε και σήμερα και που απηχεί στη φιλοσοφία του συλλόγου μας και στην εφαρμογή του από το εξαιρετικό τιμ των προπονητών μας.

Τέλος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, τους κριτές, τους προπονητές, τα μελή των Δ.Σ. των συλλόγων τους γονείς κηδεμόνες και φίλους του στίβου που όλοι μαζί λάμπρυναν τις προσπάθειες των παιδιών μας “



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.