Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

"Θα είμαι δίπλα σας, όπως τόσα χρόνια"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
«Θα είμαι δίπλα σας, όπως τόσα χρόνια. Τα τηλέφωνα μου είναι πάνω στην κάρτα και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου ανά πάσα στιγμή»
Το Πευκόδασος, Μικρόδασος, Πλατανιά, Ειρηνικό, Μεταμόρφωση, Εύζωνοι,, Βασιλίτσα επισκέφθηκε το Σάββατο 26 Απριλίου ο υποψήφιος Αντιπεριφειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος μαζί με του περιφερειακόυς του συμβούλους Λεωνίδας Τζαβέλα και τον Βασίλειο – Τραϊανό (Άκη) Τζανόπουλο.


Σε όλα τα χωριά οι κάτοικοι τον υποδεχόντουσαν με χαρά. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Κολότσιος επισκέφθηκε αυτά τα χωριά. Οι κάτοικοι των χωριών ένω είχαν μεγάλη αγωνία για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στις 2 ομάδες Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ, άφηναν στην άκρη για λίγο τον αγώνα, γιατί η παρουσία του Περικλή Κολότσιο, γινόταν αισθητή αμέσως.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η νεολαία της Ποντοηράκλειας, μόλις είδε τον Περικλή Κολότσιο - υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού του Απόστολου Τζιτζικώστα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» - άφησε τον αγώνα και μιλούσε με τον κ. Κολότσιο, για όλα όσα τους προβληματίζουν.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης άκουσε τα προβλήματα των νέων και δήλωσε ότι πρωταρχικός του στόχος είναι ο Άνθρωπος και όχι η πολιτική και η καρέκλα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.