Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

"Για να κάνουμε πράξη το όραμά μας"

Γράφει η Ζωή Τζιβελέκη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Οι εκλογές είναι καθήκον μιας ημέρας. Στέκεσαι στην κάλπη και ψηφίζεις. Η επιλογή όμως του υποψηφίου που θα διοικεί για τα επόμενα πέντε χρόνια την περιοχή σου, πρέπει να είναι αντικείμενο βαθύτερης σκέψης και στάθμισης πολλών δεδομένων.

Όλοι οι πολίτες θέλουν να νικήσει ο υποψήφιος της αρεσκείας τους. Εγώ προσωπικά θέλω να κερδίσει ο καλύτερος, ο αξιότερος, και έχω επιχειρήματα για να υποστηρίξω την άποψή μου.

Ιδανική επιλογή για το Δήμο Παιονίας για μένα είναι ο Χρήστος Γκουντενούδης και η Δημοτική Παράταξη ‘’Παιονία Ισχυρή’’. Έχω την τιμή να τον γνωρίζω, διέκρινα πολλά προτερήματα στον τρόπο σκέψης και πρακτικής του αλλά και γνήσιο ενδιαφέρον για τον τόπο μας.

Στους καιρούς που ζούμε, με την ιδιοτέλεια και το προσωπικό συμφέρον να στήνουν τον ασήμαντο θρόνο τους για την εκλογική παράσταση, είναι συγκινητικό να βλέπει κανείς ανθρώπους που βάζουν πάνω και πρώτα από όλα τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Ο Χρήστος Γκουντενούδης έχει εμπειρία και γνώση. Έχει ασκήσει χρηστή διοίκηση, έχει δυναμικό λόγο και πείθει για τις θέσεις του. Το όραμά του για την περιοχή μας έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά, είναι ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο.

Αποδέχθηκα την πρόταση του Χρήστου Γκουντενούδη και θα είμαι υποψήφια στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ γιατί πιστεύω ότι μπορούμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε τον τόπο μας, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.