Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Περιοδεία της Ε. Γερασιμίδου και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Χέρσο και Δοϊράνη

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 1η Απριλίου η προγραμματισμένη περιοδεία της Ελένης Γερασιμίδου, βουλευτή του ΚΚΕ, με τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Φαχουρίδη και Κώστα Χαλίτσιου. Μαζί τους περιόδευσε και αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, καθώς και υποψήφιοι από τους δυο συνδυασμούς.
Οι συγκεντρώσεις έγιναν σε καφενεία των δυο χωριών, όπου οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη ενίσχυσης της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια, στον ενιαίο χαρακτήρα της εκλογικής μάχης και την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού, και στην Ευρωβουλή, και στη Βουλή. Αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια καθώς και στο τι προτείνει η Λαϊκή συσπείρωση, τον τρόπο οργάνωσης και αγώνα.

Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε και μέσα από την εμπειρία της ως βουλευτής στην ανάγκη ενίσχυσης των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες, την ανάγκη για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση. Ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους πάνω σε θέματα της επικαιρότητας και σε ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.