Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ομιλία Ν. Νικολόπουλου σε συγκέντρωση στο Κιλκίς

Σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών και μελών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, στο Κιλκίς, μίλησε την Παρασκευή ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος συνεχίζει τις αδιάλειπτες περιοδείες του στην Βόρεια Ελλάδα.
Ο κ. Νικολόπουλος μετά από διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της πόλης, καθώς από περιοδεία που πραγματοποίησε σε αυτή, συνομιλώντας με εκατοντάδες πολίτες, ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.


Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι τα μποφόρ της «Μπαλτακιάδας» που πλήττουν τελευταία τη ΝΔ αποτελούν μία ακόμα τρανή απόδειξη των μεγάλων… εκπτώσεων δημοκρατίας που έχει εγκαθιδρύσει η συγκυβέρνηση του μνημονίου και δυστυχώς, μία ακόμα απόδειξη της τραγικής αλλοίωσης μίας μεγάλης και ιστορικής παράταξης από τον Α. Σαμαρά, ο οποίος αποδείχτηκε «λίγος» και «λιποβαρής» στην πιο κρίσιμη καμπή της παράταξης, αλλά και της ίδιας της χώρας.

«Το αίτημα του λαού για δημοκρατία και δικαιοσύνη, αλλά και για απαλλαγή από τη συνταγή θανάτου της τρόικας, δυναμώνει μετά από όλα αυτά. Οι αποκαλύψεις πρέπει να εγείρουν τα αντανακλαστικά όλων μας και να εντείνουν τις προσπάθειές μας για την μεγάλη ανατροπή που έχει ανάγκη ο τρόπος» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας πως η δικαίωση του παλλαϊκού αιτήματος για επιστροφή των κλεμμένων και απολογία των ενόχων που τον οδήγησαν στην εξαθλίωση, είναι πλέον πολύ κοντά.

«Οι δήθεν ακούραστοι διώκτες του νεοφασισμού και του νεοναζισμού αποδεικνύονται ότι ήσαν αδίστακτοι και ακούραστοι μόνο ως προς τις επινοήσεις τους για να διατηρήσουν την εξουσία τους, αλλά και παράλληλα, μικρόνοοι που τρέμουν τώρα τις αποκαλύψεις όσων υποτίθεται ότι καταδίωκαν» σημείωσε ο πρώην υφυπουργός.

«Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν» συμπλήρωσε, προσθέτοντας πως «αυτά παθαίνει κάποιος που δεν πιστεύει πραγματικά στη δύναμη της δημοκρατίας και την υπεροχή των ιδεών και των αξιών της έναντι οποιασδήποτε άλλης ιδεολογίας».

Ακόμα, ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε την στήριξη της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό στις ευρωεκλογές, απευθύνοντας παράλληλα ένα ανοικτό κάλεσμα σε κάθε αντιμνημονιακό και «αντικαθεστωτικό» πολιτικό ή πολιτική δύναμη, που ανήκει στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς και ασπάζεται τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

«Αποδεχόμενος να συνεργαστώ με τον Βύρωνα Πολύδωρα και τον Χρήστο Ζώη, τόνισε πως εκλαμβάνω αυτή τη συνεργασία ως απαρχή μίας νέας συσπείρωσης του κεντροδεξιού χώρου, Ακόμα, όμως, βλέπω πολλούς… απ’ έξω. Ακόμα βλέπω πολλούς μοναχικούς καβαλάρηδες. Ούτε η πατρίδα, ούτε η παράταξη όμως έχουν άλλη χρονική πολυτέλεια. Οφείλουμε όλοι, να βρεθούμε πάλι σε κοινό μετερίζι. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εμπνεύσουμε τον λαό στην δυνατότητα της μεγάλης αλλαγής» επεσήμανε.

Site : www.nikosnikolopoulos.gr – www.xristianodimokrates.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.