Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Νίκος Τατίδης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς



Ονομάζομαι Νικόλαος Τατίδης (του Σάββα και της Αναστασίας).
Γεννήθηκα το 1961 στο Μυλοχώρι Κιλκίς όπου και τελείωσα το δημοτικό σχολείο. Τελείωσα το εξατάξιο γυμνάσιο Κιλκίς.

Σπούδασα στα ΚΑΤΕΕ, (Τ.Ε.Ι.) Ηρακλείου Κρήτης στο τμήμα των Μηχανολόγων Μηχανικών και συνέχισα στο τμήμα γεωπονίας στα Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης.

Εργάσθηκα κατά την διάρκεια των σπουδών μου σε εστιατόρια, οικοδομές, εργοστάσια, συγκομιδές σταφυλιών, όπως επίσης ως ψήστης και μάγειρας σε ξενοδοχείο..

Μετά το στρατιωτικό, εργάστηκα έως και το 2003 στο εργοστάσιο παραγωγής προφίλ αλουμινίου ALMACO, ως διευθυντής παραγωγής, υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου και υπεύθυνος εφαρμογής I.S.O 9002.

Παράλληλα με την εργασία μου στο εργοστάσιο διατηρούσα τεχνικό γραφείο στην οδό Κλεισούρας στην Θεσσαλονίκη.

Ασχολήθηκα και με την γεωργία και κτηνοτροφία στο χωριό Μυλοχώρι Κιλκίς.

Το 2001 συνέστησα Τεχνική Ετερόρρυθμη Εταιρεία με αντικείμενο τις μηχανολογικές μελέτες και οικοδομικές επιχειρήσεις με δράση στην πόλη του Κιλκίς. 


Πολλές και αξιόλογες οικοδομές σε όλη την έκταση της πόλης του Κιλκίς με καταξίωσαν στο χώρο της κατασκευής οικοδομών.

Η εταιρεία μου υπάρχει μέχρι και σήμερα.

Είμαι παντρεμένος από το 1980 με την Δέσποινα Κουρουγιαννίδου. Έχω δύο παιδιά. Τον Σάββα 31 ετών ο οποίος τελείωσε Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Αναστασία 24 ετών φοιτήτρια οδοντιατρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.