Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Επισκέψεις Λαζαρίδη σε χωριά του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Λ. Λαζαρίδη
Από το Παλιό Αγιονέρι και τα χωριά της δημοτικής ενότητας Πικρολίμνης ξεκίνησε χθες Τρίτη 22 Απριλίου ο κύκλος επαφών της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στο νομό.

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Λάζαρος Λαζαρίδης, διένειμαν προεκλογικό υλικό με τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και έντυπο παρουσίασης των υποψηφίων.

Στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν τονίστηκε από όλους η σημασία των επερχόμενων τριών εκλογικών διαδικασιών. Έμφαση δόθηκε στις περιφερειακές εκλογές και ειδικά στο πρόγραμμα, τις θέσεις και τις προτάσεις της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητα για να καταφέρει η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ειδικότερα η περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς να αλλάξει ρότα και πορεία.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν σε όλες της δημοτικές ενότητες του Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.