Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

"Αγωνιζόμαστε για να αποκτήσει η κοινωνία συνοχή"

Αθανασίου Ζαφειρένια
Φιλόλογος
Υπ. Συμβ. Τοπικού Συμβουλίου Άσπρου

Ο Δήμος μας και οι πολίτες του έχουν όλες τις προϋποθέσεις και τη δύναμη για να φέρουν την αλλαγή που απαιτείται.
Είμαστε άνθρωποι με κοινούς στόχους και πιστεύουμε στη δύναμη , στις ικανότητες και στις γνώσεις της νέας γενιάς.

Δεσμευόμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας ότι δεν θα απογοητεύσουμε όλους εσάς που γνωρίζετε και βιώνετε τα καθημερινά προβλήματα.

Ξεκινάμε με την πεποίθηση ότι η κοινή αγάπη για αυτό τον τόπο είναι το κίνητρο για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε όσα έχουμε υποσχεθεί και να αποκτήσει η Αυτοδιοίκηση το πραγματικό της νόημα.

Ο συνδυασμός Παιονία εν Δράσει με επικεφαλής την κ. Σόνια Συμεωνίδου, μέσα από ριζοσπαστικές ιδέες, σκέψεις και διάλογο θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο Δήμο και στους Διοικούντες.

Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας για να δημιουργηθούν νέα δεδομένα που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στα όνειρά μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.