Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η Δέσποινα Μοσχούτα υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Μοσχούτα γεννήθηκε στο χωριό Εύζωνοι Κιλκίς. Ξεκινώντας από τον τοπικό τύπο, ραδιόφωνο και εφημερίδες (εναλλακτικό, Μαχητής, Νέα Πορεία, Ρυθμός, Μακεδονική Φωνή) γρήγορα πέρασε στην τηλεόραση και στα έντυπα πανελλήνιας κυκλοφορίας (Ant1, περιοδικά ΕΝΑ, Τηλεθεατής, εφημερίδες Αγγελιοφόρος και Μακεδονία).
Δώδεκα χρόνια μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 μετέφερε την φωνή της Ελληνικής Περιφέρειας σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Ant1 Satellite).

Στη συνέχεια με δικό της τηλεοπτικό συνεργείο είναι η φωνή του Κιλκίς σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ΝΕΤ, ΕΤ3, Ant1, MEGA, ALTER, STAR). Οι ομορφιές, ο πολιτισμός αλλά και τα προβλήματα του Ν. Κιλκίς προβάλλονται και αναδεικνύονται στο Πανελλήνιο.

Σήμερα η Δέσποινα Μοσχούτα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΚΙΛΚΙΣ δήμος Αξιών του Παύλου Τονικίδη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.