Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

"Πήγαμε 3ήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
Με δεδομένη και καθιερωμένη την επιτυχία στις εκδηλώσεις και εξορμήσεις του Συλλόγου μας, βρεθήκαμε στο ιστορικό Ναύπλιο στις 22 – 23 και 24 Φεβρουαρίου 2014.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου επισκεφτήκαμε την Ιερά Μονή Χρυσοβαλάντου στην Λυκόβρυση Αττικής και φθάνοντας στο Ναύπλιο και πριν ακόμα τακτοποιηθούμε στο Ξενοδοχείο, μας περίμενε ο Πρόεδρος Σωκράτης Διδασκάλου, ο οποίος αφού μας καλωσόρισε, μας έκαμε μια λεπτομερή ξενάγηση στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας με τα τόσα ιστορικά κτίρια και γεγονότα. Μετά την τακτοποίηση μας στο ξενοδοχείο ολόκληρο σχεδόν το γκρουπ ξαναπεράσαμε και θαυμάσαμε το Ναύπλιο με το γραφικό τρενάκι.


Ι.Μ. Χρυσοβαλάντου
Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου από το Πόρτο Χέλι και την Κώστα, με τα καραβάκια TAXI επισκεφτήκαμε τις όμορφες και ιστορικές Σπέτσες, με επιστέγασμα το καταπληκτικό Αρχοντικό – Μουσείο της καπετάνισσας Μπουμπουλίνας, το οποίο άνοιξε για χάρη και εξυπηρέτησης του γκρουπ και εγκαινιάσαμε την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπως μας είπε ο καταπληκτικός ξεναγός Φίλλιπος Δεμερτζής – Μπούμπουλης τετρασέγγονος της Μπουμπουλίνας.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό στην επιστροφή μας ανεβήκαμε στο ιστορικό Παλαμίδι, στο τόπο που φυλάκισαν τον ήρωα Κολοκοτρώνη και θαυμάσαμε από ψηλά το Ναύπλιο, το Μπούρτζι κ.λπ.


Σπέτσες, οικία Μπουμπουλίνας
Το απόγευμά της ίδιας μέρας παραβρεθήκαμε στα εγκαίνια των Γραφείων του Συλλόγου Ναυπλίου, όπου ο Πρόεδρός μας Στράτος Ξηρουδάκης μετά το σύντομο χαιρετισμό του χάρισε εκ μέρους του Συλλόγου Κιλκίς μία σφαίρα με υποδοχές για είδη γραφείου και ένα βιβλίο για τα Εκατό χρόνια Ελευθερίας του Κιλκίς. Μετά τα εγκαίνια όλο το γκρουπ παραβρέθηκε σε κέντρο στο Κεφαλάρι, όπου διασκεδάσαμε όλοι μαζί μέχρι αργά.


Ναύπλιο, άγαλμα Καποδίστρια
Την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου πήραμε τον δρόμο της επιστροφής με πρώτη στάση στις Μυκήνες, τον θολωτό τάφο του Αγαμέμνονα και την καταπληκτική ακρόπολη με την Πύλη των Λεόντων. Με συνεχόμενη βροχή, όμως με αμείωτο το ενδιαφέρον , κρεμόμασταν κυριολεκτικά από το στόμα της ξεναγού, ακούσαμε και είδαμε καταπληκτικά ιστορικά αριστουργήματα. Η επόμενη στάση μας ήταν στον Ισθμό της Κορίνθου και πήραμε το δρόμο του γυρισμού για το Κιλκίς, ικανοποιημένοι απόλυτα και από αυτήν μας την εξόρμηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.