Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Οι πρώτοι 21 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Νιόβης Παυλίδου

Δελτίο τύπου Νιόβης Παυλίδου
Άνθρωποι δημιουργικοί που δεν έχουν εμπλακεί με την κεντρική πολιτική σκηνή είναι οι πρώτοι 21 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης που παρουσίασε, σήμερα, η επικεφαλής του συνδυασμού Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου.
“Όλοι τους είναι άτομα, διαφορετικών ηλικιών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικής ενασχόλησης αλλά και πολιτικής τοποθέτησης” επισήμανε κατά την παρουσίαση των υποψηφίων η κα Παυλίδου. “Το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους δημιουργικούς, απλούς ενεργούς πολίτες που δεν έχουν εμπλοκή με την κεντρική πολιτική σκηνή, όπως ακριβώς και ο συνδυασμός μας”.

Η υποψήφια περιφερειάρχις για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου τόνισε εξάλλου ότι από την αρχή “εμείς καυτηριάζουμε τους “διπλοθεσίτες” της πολιτικής απ' όπου κι αν προέρχονται. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί από τα κεντρικά τους αξιώματα όλοι όσοι έχουν μπει στο στίβο διεκδίκησης μίας θέσης στην τοπική αυτοδιοίκηση”.

Η ίδια κάλεσε επίσης τους δημοσιογράφους να προβάλουν την έκκληση που έχει απευθύνει σε όλους τους πολίτες να δραστηριοποιηθούν στις τάξεις του αυτοδιοικητικού συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” που πρεσβεύει μία διαφορετική φιλοσοφία. Τα κριτήρια επιλογής των προσώπων, όπως υπογράμμισε, είναι η διάθεση προσφοράς και δραστηριοποίησης για να ανατραπεί το σκηνικό της κοινωνικής περιχαράκωσης και ακινησίας, για να έρθουν μπροστά άνθρωποι με κοινωνικά και όχι με κομματικά διαπιστευτήρια.

“Οι εκλογές αυτές είναι περίεργες” είπε χαρακτηριστικά η κα Παυλίδου. “ Η πολιτική αντιπαράθεση από εδώ και πέρα θα ανέβει. Εγώ ξέρω ότι είμαι ένα νέο πρόσωπο σε έναν καινούργιο συνδυασμό. Τρέχουμε όμως πολύ. Δεν αφήσαμε ούτε μία ημέρα να πάει χαμένη και πιστεύω ότι έχουμε πλέον μία σαφή εικόνα της Περιφέρειας και του ανθρώπινου δυναμικού της. Το σημαντικό είναι ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ θερμή ”.

Απαντώντας, πάντως, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το όνομα του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης τόνισε ότι “σύντομα θα ανακοινωθούν όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες μαζί”.

Η παρουσίαση του πρώτου 1/3 των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων έγινε στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, στην οδό Βασ. Ολγας 15, που, όπως υπογράμμισε η κα Παυλίδου “είναι μικρό και λιτό, απόλυτα εναρμονισμένο στο πνεύμα της εποχής”. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι περισσότεροι από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους καθώς και πρώην υπουργοί και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τα πρώτα 21 ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων για την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” με επικεφαλής τη Νιόβη Παυλίδου, είναι τα εξής:

1.Ιωάννα Αβραμίδου, φιλόλογος

2.Αγγελος Βέλλιος, μεταπτυχιακός φοιτητής εφαρμοσμένης λογιστικής

3.Ζήσης Δουγαλής, δικηγόρος

4.Γιώργος Ζώρας, πτυχιούχος βιομηχανικής οικονομίας- ιδιωτικός υπάλληλος

5.Χρυσόστομος Καλογήρου, οικονομολόγος

6.Δωροθέα Κοντελετζίδου, δρ ιστορικός-θεωρητικός τέχνης

7.Στέφανος Κουζώφ, μηχανικός παραγωγής και διοίκησης ΜΒΑ

8.Νίκος Μανομενίδης, καινοτόμος επιχειρηματίας-ειδικός αξιοποίησης ακινήτων

9.Κώστας Μησιάλης, δασοπόνος-περιβαλλοντολόγος, ελεύθερος επαγγελματίας

10.Βασίλης Μπαντής, επιχειρηματίας

11.Κώστας Μπουκουβάλας, επιχειρηματίας διεθνών μεταφορών

12.Γιάννης Νισύριος, χημικός τροφίμων

13.Δημήτρης Παπαγεωργίου, σύμβουλος έρευνας καινοτομίας

14.Ναούμ Παπάζογλου, οικονομολόγος-ιδιωτικός υπάλληλος

15.Κυριάκος Παπαιωάννου, συνταξιούχος καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής

16.Ιωάννα Παυλίδου, ιδιοκτήτρια φροντιστηρίων ξένων γλωσσών

17.Περίανδρος Πετρόπουλος, δάσκαλος

18.Παύλος Σαβουλίδης, υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ

19.Χρήστος Σεβαστιάδης, ηλεκτρολόγος μηχανικός

20.Σπύρος Στεκούλης,ιδιωτικός υπάλληλος

21.Κώστας Ταχτσίδης, πολιτικός επιστήμονας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.