Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Δημοτικές εκλογές 2014, πάμε για νέο Δήμαρχο

Νικόλαος Τατίδης
Μηχανολόγος Μηχανικός, Εργολάβος
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Από τους υποψήφιους ο ποιο καταξιωμένος από το παρελθόν είναι ο κ Σισμανίδης, βεβαιώνοντας πώς δεν τον επηρεάζει η κρίση για να δει τους πολίτες από κοντά, η προσφορά του στην πόλη δεν είναι μόνο με χρήματα, αλλά με διάθεση για έργο. Για αυτό μόλις με πρότεινε συνεργασία δέχτηκα να συνεργαστώ και να συναγωνιστώ μαζί του, για ένα νέο σχήμα του δημοτικού συμβουλίου στο Κιλκίς.


Στο Κιλκίς πολλοί με γνωρίζετε είτε προσωπικά είτε από φήμες. Σας παραθέτω το βιογραφικό μου να με γνωρίσετε καλύτερα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ονομάζομαι Τατίδης Νικόλαος του Σάββα και της Αναστασίας, γεννήθηκα το 1961 στο Μυλοχώρι Κιλκίς, τελείωσα το δημοτικό σχολείο του χωριού μου. Έδωσα εξετάσεις και πέρασα στο εξατάξιο γυμνάσιο του Κιλκίς. Συνέχισα τις σπουδές μου στα ΚΑΤΕΕ, (Τ.Ε.Ι.) Ηρακλείου Κρήτης στο τμήμα των Μηχανολόγων Μηχανικών όπου και τελείωσα το 1984. 


 Γράφτηκα αμέσως μετά στο τμήμα γεωπονίας στα Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης. Απασχόληση κατά την διάρκεια των σπουδών, σερβιτόρος, οικοδομή, εργοστάσιο, συγκομιδή σταφυλιών, ψήστης, μάγειρας σε ξενοδοχείο και άλλες μικροαπασχολήσεις. 

 Μετά το στρατιωτικό, εργάστηκα στο εργοστάσιο παραγωγής προφίλ αλουμινίου με την επωνυμία ALMACO , ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Διευθυντής παραγωγής, υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου και υπεύθυνος εφαρμογής I.S.O 9002. Το 2003 σταμάτησα να εργάζομαι στο εργοστάσιο ALMACO. Παράλληλα με την εργασία στο εργοστάσιο είχα τεχνικό γραφείο στην οδό Κλεισούρας στην Θεσσαλονίκη. Ασχολούμουν και με την γεωργία στο χωριό Μυλοχώρι.

Το 2001 συνέστησα Τεχνική Ετερόρρυθμη Εταιρεία με ενασχόληση τις μηχανολογικές μελέτες και οικοδομικές επιχειρήσεις με δράση στην πόλη του Κιλκίς. Πολλές και αξιόλογες οικοδομές σε όλη τήν έκταση της πόλης με καταξίωσαν στο χώρο της κατασκευής οικοδομών. Η εταιρεία υπάρχει μέχρι καί σήμερα.

Είμαι παντρεμένος από το 1980 με την Κουρουγιαννίδου, μετά τον γάμο Τατίδου, Δέσποινα από το Δίβουνο Κιλκίς (του Αγροφύλακα). Ήμουν φοιτητής όταν κάναμε το γιό μας Σάββα το 1983,ο οποίος τελείωσε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχω και μία κόρη την Αναστασία που γεννήθηκε το 1990, σπουδάζει οδοντίατρος .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.