Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Στην Κατερίνη στους «ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ 2014» το τμήμα στίβου του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Σάββατο 26 Απριλίου διοργανώνονται από τον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης αγώνες στίβου με την επωνυμία «Αγώνες Φιλίας 2014» για παιδιά γεννημένα από το 2001 έως το 2007. Στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία του συλλόγου της Κατερίνης για παιδιά των ακαδημιών, «καλεσμένοι» σύλλογοι είναι αυτοί του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, του ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, του ΓΣ ΒΟΛΟΥ, του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, του ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ,του ΓΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και του ΓΑΣ ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.
Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα υπάρχουν αγωνίσματα ταχύτητας, αντοχής, αλμάτων και ρίψεων και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και κυρίως να γνωριστούν με παιδιά άλλων συλλόγων και να νιώσουν ότι ο αθλητισμός ενώνει και έχει να προσφέρει πολλά εκτός από την άσκηση του σώματος.

Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς έχει ήδη δηλώσει τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών σε κάθε ηλικιακή κατηγορία και υπάρχει ενθουσιασμός στο τμήμα ενώ την αποστολή θα ακολουθήσει σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο.

Η λειτουργία των ακαδημιών του «Αίαντα» είναι πρότυπο σωστής μύησης στον αθλητισμό με τη σωστή φιλοσοφία, μακριά από πρόωρη εξειδίκευση και αποτελέσματα που είναι όμως επικίνδυνα για την εξέλιξη των νεαρών αθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. ΑΙΑΣ είναι η μοναδική ομάδα της πόλης με εννέα προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής, απόφοιτους των αντίστοιχων τμημάτων ενώ οι έξι από αυτούς έχουν και ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό,διασφαλίζοντας την σωστή αθλητική ανάπτυξη των παιδιών, γι’ αυτό άλλωστε και οι περισσότεροι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην επιστημονικά καταρτισμένη προπονητική ομάδα του «Αίαντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.