Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

1η Συνάντηση Νέων Αγροτών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Την 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσουν οι Ενώσεις Νέων Αγροτών (Ε.Ν.Α.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλονίκης, Σερρών, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Χαλκιδικής και Κιλκίς την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, στις 5:00 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα “Timber”, 26ης Οκτωβρίου 65).
Σκοπός της διοργάνωσης της 1ης Συνάντησης Νέων Αγροτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι η ανάπτυξη και υλοποίηση συνεργασιών μεταξύ νέων αγροτών και των εμπλεκόμενων φορέων, η προώθηση ενός κοινού πλαισίου για το συνολικό σχεδιασμό της αγροτικής πολιτικής καθώς και η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων που επιθυμούν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του νέου αγρότη.

Βασική επιδίωξη της συνάντησης είναι, μέσα από εναλλακτικές προτάσεις που θα παρουσιαστούν από τους ομιλητές, να γίνει μια πλήρης ενημέρωση σχετικά με τα αγροτικά ζητήματα και τους τρόπους ποσοτικής και ποιοτικής βελτίωσης της αγροτικής παραγωγής των νέων αγροτών και παράλληλα να επισημανθούν λανθασμένες μέθοδοι του παρελθόντος και να ενισχυθεί η επικοινωνία μεταξύ των παραγωγών μέσω νέων συνεργασιών.

Στην ημερήσια διάταξη της 1ης Συνάντησης των Νέων Αγροτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική και οι νέοι αγρότες, συνεργασίες στον αγροτικό τομέα, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην αγροτική ανάπτυξη, τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, η προστιθέμενη αξία των προϊόντων μέσα από την ολοκληρωμένη διαχείριση και την πιστοποίηση, καθώς και εναλλακτικοί τρόποι προώθησης των προϊόντων –Branding/Marketing.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.