Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF "Sofia Open" η "Τόλμη Κιλκίς"

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF  "Sofia Open" διεξήχθη στη Βουλγαρία, στην πόλη Σόφια, στις 21-22-23 Μαρτίου 2014.  Η συμμετοχή ανερχόταν στους 900 αθλητές-ριες από 15 κράτη σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και κιλών, παμπαίδων-πανκορασίδων (children m/f), παίδων-κορασίδων (cadets m/f), εφήβων-νεανίδων ( junior m/f) και ανδρών-γυναικών (senior m/f). Επίσης υπήρχε σε όλες τις κατηγορίες Α και Β class.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 5 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do, κανονισμούς διαιτησίας WTF και video replay στους ημιτελικούς και τελικούς.

Το επίπεδο ήταν πολύ καλό και οι αναμετρήσεις ανερχόταν έως και τις πέντε σε αρκετές κληρώσεις.

Σημαντική και μεγάλη ήταν η ελληνική συμμετοχή στηρίζοντας πραγματικά την πολύ καλή διοργάνωση με στόχο την ακόμα μια εμπειρία.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 13 αθλητές-ριες. Η συγκομιδή ήταν 9 μετάλλια. 5 χρυσά, 1 αργυρό, 3 χάλκινα και μια 5η θέση. Διακρίθηκαν οι:

- Στεφανίδου Ευθυμία, νεανίδων έως 59 κιλά χρυσό,

- Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων έως 68 κιλά χρυσό,

- Καϊκη Βαλσάμω, νεανίδων έως 52 κιλά χρυσό,

- Σκαρλάτου Γεωργία, νεανίδων +59 κιλά χρυσό,

- Παπουτσής Αθανάσιος, παμπαίδων -40 κιλά χρυσό,

- Αθανασιάδης Μελέτιος, παίδων -41 κιλά αργυρό,

- Βαφειάδης Αθανάσιος, παίδων -65 κιλά χάλκινο,

- Κουτσός Αριστείδης, παίδων -37 κιλά χάλκινο,

- Μουλιώτα Αθανασία, κορασίδων -59 κιλά χάλκινο

- 5η θέση Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών έως 58 κιλά. Παρά την υπεροχή και στους τρεις γύρους, τα τελευταία δευτερόλεπτα μετά από παράβαση του αντιπάλου άλλαξε το σκόρ στον ένα πόντο και στερήθηκε τη διάκριση.

Αγωνίστηκαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν Καλφοπούλου Μαρία, Κουτσού Δήμητρα και Δεληγιαννίδης Χριστόφορος.

Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που ο σύλλογος ανακηρύχτηκε πρώτος στην κατηγορία νεανίδων με τρία χρυσά ανεβάζοντάς τον στο βάθρο και ενισχύοντας ταυτόχρονα την ελληνική αποστολή και παρουσία.

Η συμμετοχή είναι που επιβραβεύεται πρώτα από όλα και μέσα απ΄ αυτήν διεκδικούμε την επιτυχία με αθλητικό πνεύμα και υγιή αθλητισμό.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου, για την άψογη συμμετοχή και παρουσία τους, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται επιτυχίες στις διοργανώσεις που έρχονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.