Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση με θέμα «Η καινοτομία στο επίκεντρο του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Αντιπεριφέρεια Καινοτομίας Εξωστρέφειας και Νέων Τεχνολογιών συμμετέχει στο Money Show “Thessaloniki 2014”, με ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η καινοτομία στο επίκεντρο του νέου ΕΣΠΑ 2014- 2020», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY (αίθουσα Regency Ballroom), από τις 18.00 έως τις 20.00. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

· Στυλιανή-Ζωή Μακραντωνάκη, Aντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών Π.Κ.Μ. – Εισήγηση με θέμα «Ευφυής Εξειδίκευση - Μοχλός Αειφόρου Ανάπτυξης, Εξωστρέφειας και Συνεργασίας»

· Σοφία Κουΐδου-Ανδρέου, καθηγήτρια Τμήματος Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας, Αναπληρώτρια Πρύτανη (Αντιπρύτανης Έρευνας & Πρόεδρος ΕΛΚΕ ΑΠΘ – Συντονίστρια Προγραμμάτων ΕΣΠΑ) - Εισήγηση με θέμα «Συμμετοχή του Α.Π.Θ. στη διαβούλευση για την “Έξυπνη Εξειδίκευση” της Π.Κ.Μ: Προτεινόμενοι τομείς και δυνητική συνεισφορά του Α.Π.Θ.»

· Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθυντής Κεντρικής Διεύθυνσης ΕΚΕΤΑ – Εισήγηση με θέμα «Ενεργειακός διάδρομος βιώσιμων Τεχνολογιών. Μία πρόταση για την έξυπνη εξειδίκευση»

· Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Α΄Αντιπρόεδρος Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης – Εισήγηση με θέμα «Μία στρατηγική για την ανάπτυξη της καινοτομίας»

· Παναγιώτης Κετικίδης, Μέλος Δ.Σ. του ΣΕΒΕ και Πρόεδρος του Ερευνητικού κέντρου Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης - Εισήγηση με θέμα «Έξυπνη Εξειδίκευση και νεανική εξωστρεφής επιχειρηματικότητα»

· Επαμεινώνδας Χριστοφιλόπουλος, Υπεύθυνος Διεθνούς Συνεργασίας του Δικτύου ΠΡΑΞΗ – Εισήγηση με θέμα «Επενδύοντας στην οικονομία της γνώσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.