Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Πρώτη συγκέντρωση των στελεχών του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’

Σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των στελεχών του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Γκουντενούδη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουν και για την απόφασή τους να συστρατευθούν μαζί του για μια Παιονία Ισχυρή.
‘’Η απόφασή σας με τιμά και μου δημιουργεί αυξημένο αίσθημα ευθύνης για τον τόπο και τους συμπολίτες μας. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, γιατί διαπιστώνω ότι είμαστε μια δεμένη ομάδα, που αποτελείται από ανθρώπους ικανούς, με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, που έχουν τη γνώση αλλά και την εμπειρία στα αυτοδιοικητικά θέματα. Κυρίως όμως επειδή έχουμε όρεξη και διάθεση να δουλέψουμε όλοι μαζί για την αναπτυξιακή προοπτική της Παιονίας, διεκδικώντας μια καλύτερη θέση στο αύριο’’ ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκουντενούδης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης ‘’Παιονία Ισχυρή’’ σκέφτονται και πράττουν συλλογικά. Ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό και το συμφέρον του τόπου, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο δημότη και στις ανάγκες του. ‘’Ο δημότης είναι ο σύμμαχος και ο κριτής μας. Θέλουμε και επιδιώκουμε με κάθε τρόπο τον ουσιαστικό διάλογο μαζί του και τη συμμετοχή του στις τοπικές υποθέσεις. Για να ξανανιώσει ενεργός και χρήσιμος δημότης, για να έχει αποφασιστικό λόγο στα δημοτικά δρώμενα’’.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας σημείωσε ότι η Δημοτική Παράταξη ‘’Παιονία Ισχυρή’’ έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή δυναμική στην τοπική κοινωνία, η οποία συν τω χρόνω θα αυξάνεται.

Ευχήθηκε δε καλή δύναμη στους υποψηφίους στον εκλογικό αγώνα ενώ τους κάλεσε να εντείνουν την προσπάθειά τους μέχρι την τελική νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.