Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Γιαμπατζίδου: "Επιλέγουμε δημιουργικά"

Υπογράφει η Γιαμπατζίδου Ισιδ. Ασημένια
Υποψήφια Δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου
«Η Παιονία της Προόδου» 

Είναι συνηθισμένο στις μέρες μας να μιλά κάποιος επικριτικά, να διαμαρτύρεται και να απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα. Όταν μάλιστα είναι νέος και νοιώθει πως για όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας δεν έχει καμιά ευθύνη, τότε αυτομάτως ο λόγος του ενισχύεται από το κοινό αίσθημα δικαίου.

Η κριτική και ο καταγγελτικός λόγος είναι αναπόσπαστο δικαίωμα μας, είναι συστατικό της δημοκρατίας μας, οι πολίτες και ειδικά οι νέοι έχουν την υποχρέωση να κρίνουν, και όταν χρειάζεται, να καταγγέλλουν και να αντιστέκονται. Είναι αρκετό όμως αυτό για την επόμενη μέρα; Με την κριτική από μόνη της θα κάνουμε το επόμενο βήμα;

Πιστεύω πως όχι. Αν εξαντλήσουμε τις δυνατότητες μας στην κριτική δεν κάνουμε τίποτα για το αύριο. Είναι καιρός να ξεβολευτούμε, να κολυμπήσουμε στα βαθιά και να δώσουμε αυτό που μπορούμε. Είναι η στιγμή να επιλέξουμε δημιουργικά.

Η προσωπικότητα του Κώστα Σιωνίδη, για όσους τον γνωρίζουν, είναι εγγύηση ενός άλλου μοντέλου διοίκησης. Ο Κώστας δεν είναι πολιτικός παλιάς κοπής, τον διακρίνει η ευγένεια, η οργάνωση και το αποτέλεσμα. Είναι αυτοδιοικητικός «ανοικτής πόρτας» που επιδιώκει να ακούει τις απόψεις όλων … και ειδικά των νέων.

Στον αγώνα για το τόπο μας λοιπόν, με την «Παιονία της Προόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.