Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Συναντήσεις Τονικίδη με διοικήσεις Εργατικού Κέντρου και Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Δήμος ΑΞΙΩΝ"
Δύο ακόμη σημαντικές επαφές με φορείς του τόπου είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, η πρώτη συνάντηση έγινε με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και η δεύτερη με τη διοίκηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στα γραφεία της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης του νομού.

Ο κ. Τονικίδης διαβεβαίωσε τα μέλη της διοίκησης του Ε.Κ.Κ., πως η εξαιρετική συνεργασία που είχε ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, μέσω και του κοινού προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΕΙΝ», θα συνεχιστεί και με τη νέα του ιδιότητα ως Δήμαρχος Κιλκίς. Μάλιστα, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη της μέγιστης δυνατής συνεργασίας και αλληλοστήριξης όλων των φορέων με συντονιστή αυτής της προσπάθειας το Δήμο Κιλκίς.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κιλκίς – Δήμος ΑΞΙΩΝ» τόνισε πως ο Δήμος Κιλκίς θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να δημιουργηθούν πρόσθετες θέσεις εργασίας μέσα από στοχευόμενες παρεμβάσεις του, να ολοκληρωθούν οι υποδομές που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου, να ομορφύνει η πόλη και τα χωριά και να προβληθεί ο τόπος μας, ώστε να προσελκύσει επισκέπτες από το μεγάλο αστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συνεργάτες μας οι δάσκαλοι
Στη συνάντηση με τους δασκάλους ο κ. Τονικίδης χαρακτήρισε το ρόλο τους καθοριστικό και ευαίσθητο για το μέλλον του τόπου, για τη μόρφωση των παιδιών μας. Γι’ αυτό και σημείωσε πως τους βλέπει ως συνεργάτες και συμβούλους της δημοτικής αρχής, μαζί και με τους Συλλόγους Γονέων, με στόχο καλύτερα σχολεία στην πόλη και τα χωριά.

«Ο Δήμος Κιλκίς θα παρεμβαίνει για να δίνει λύσεις σε όλα τα επίπεδα της Παιδείας, των υποδομών, τη μεταφορά των μαθητών, τη στήριξη των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων, ξεπερνώντας ακόμη και το θεσμικές δυνατότητες ενός Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.