Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

"Για την Πρόοδο και το καλό της Παιονίας"

Ανοικτή επιστολή του ιατρού Νίκου Καπουτζή 
"Όπως κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται για τα κοινά, θέλω να πιστεύω ότι όλοι έχουμε καλές προθέσεις και διάθεση προσφοράς. Κάθε υποψία ότι ο οποιοσδήποτε υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος κινείται από προσωπικό συμφέρον, με στεναχωρεί και νομίζω ότι προσβάλει συνολικά την Παιονία.

Η προτίμηση μου προς τον Κώστα Σιωνίδη, ως υποψήφιο για τη Δημαρχία, δεν είναι επομένως μομφή για τους υπόλοιπους. Νομίζω απλώς ότι ο Κώστας είναι ικανότερος και πιο κατάλληλος τώρα που οι ανάγκες είναι μεγάλες και η κρίση στην κοινωνία μας έχει πάρει διαστάσεις καταστροφής.

Τον γνωρίζω είκοσι χρόνια ως πιστό φίλο και εκτιμώ τον ακέραιο χαρακτήρα του. Αυτό όμως που με οδηγεί στην απόφαση να συνεργαστώ μαζί του για την Παιονία της Προόδου είναι η πολιτεία του στο Δήμο, δηλαδή, το ουσιαστικό έργο της εξυγίανσης των οικονομικών αλλά και των άλλων λειτουργιών της διοίκησης. 


Αυτά τα τελευταία χρόνια, ο Σιωνίδης και οι συνεργάτες του κατόρθωσαν να κρατήσουν αξιοπρεπείς τις υπηρεσίες του νέου και πιο απαιτητικού δήμου ενώ ταυτόχρονα έκοψαν τη σπατάλη και τις ασύστολες παροχές. Το έκαναν, μάλιστα, χωρίς μεγαλοστομίες και χωρίς να φοβηθούν το περίφημο «πολιτικό κόστος». Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα συνεχίσουν και την επόμενη πενταετία.

Εκτιμώ επίσης την ουσιαστική του συμβολή στην υπόθεση της Υγείας στην περιοχή μας. Οι θετικές εξελίξεις για το Νοσοκομείο μας, η διασφάλιση ότι στη Γουμένισσα θα συνεχίσει να λειτουργεί μια ωφέλιμη Νοσοκομειακή Μονάδα με πλήρη Χειρουργική Κλινική, Παθολογική Κλινική και Μονάδα Χρόνιων Παθήσεων οφείλεται και στην επιμονή του.

Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε στην Παιονία. Να δίνουν περιεχόμενο στην έννοια της χρηστής διοίκησης και να εμπνέουν εμάς τους υπόλοιπους με το παράδειγμα τους.

Εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία στην Παιονία της Προόδου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.