Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

"Ο κ. Χατζηδάκης εκπροσωπεί πολυεθνικές εταιρίες"

Υπογράφει ο Θεόδωρος Παραστατίδης
"Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά, επιλέγοντας τη μέθοδο του αιφνιδιασμού, χωρίς καμία ενημέρωση των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου, αποφάσισε να φέρει προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο, με τη διαδικασία μάλιστα του κατεπείγοντος, το οποίο σημειωτέον περιλαμβάνει σημαντικές και καταστροφικές διατάξεις για ορισμένες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Αφού αποφάσισε να οδηγήσει σε καταστροφή την εγχώρια κτηνοτροφία, με ρυθμίσεις που πάει να επιβάλλει τόσο στην παραγωγή όσο και στη διακίνηση του γάλακτος, προχωράει τώρα χωρίς κανένα δισταγμό στον αφανισμό των φαρμακείων.

Το νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση την Κυριακή στο ελληνικό κοινοβούλιο, περιλαμβάνει, πέρα των άλλων και διάταξη όπου αλλάζει το καθεστώς ιδιοκτησίας και λειτουργίας των φαρμακείων.

Βλέπετε, η κυβέρνηση θεωρεί πως με τις αλλαγές αυτές, δημιουργεί προϋποθέσεις για την οικονομική ανασύνταξη της χώρας. Η πραγματικότητα είναι πως με τις αλλαγές αυτές που πάει να κάνει με την καθοδήγηση και της Τρόικας είναι πέρα από βέβαιο, πως εξυπηρετούνται μεγάλα και ξένα συμφέροντα.

Δυστυχώς στον Υπουργό ανάπτυξής κ. Χατζηδάκη, μπορεί κανείς χωρίς καμία επιφύλαξη να του προσδώσει τον πολιτικό χαρακτηρισμό του εκπροσώπου των πολυεθνικών εταιριών, των καρτέλ και των μεγάλων πολυκαταστημάτων.

Θεωρώ πως ηθική υποχρέωση των Ελλήνων Βουλευτών είναι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους και να μη συμβάλλουν στην ψήφιση αυτών των διατάξεων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.