Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ήττα παρά την καλή άμυνα που έπαιξε κατά διαστήματα ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, που διατήρησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών, η ομάδα του Πολυκάστρου δεν άντεξε και ηττήθηκε από τον Φ.Ο. Αριδαίας στο Δ.Α.Κ. της ομώνυμης πόλης του Ν. Πέλλας, με τελικό σκορ 69 – 63..
Οι διακυμάνσεις στο σκορ έφτασαν και στους 15 π. διαφορά στο 3ο 10λεπτο υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι επέδειξαν για ακόμα μια φορά την ευχέρεια τους στο σκοράρισμα (ειδικά έξω από την γραμμή των 6,75 μ.) παρά την καλή άμυνα που έπαιξε κατά διαστήματα ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ.

Η ομάδα του Πολυκάστρου έπαιξε για δύο αποτελέσματα, ένα για την νίκη και ένα για την ενδεχόμενη ήττα με λιγότερο από έξι (6) πόντους διαφορά !!! Με νίκη τερμάτιζε κυριολεκτικά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού Πίνακα και κρατούσε το πλεονέκτημα της έδρας στα play off ανόδου για την Γ’ Εθνική. Με ήττα «κάτω των 6 πόντων» θα κατείχε το πλεονέκτημα της έδρας έπειτα από την τριπλή ισοβαθμία με Φ.Ο. Αριδαίας και Ζαφειράκη Νάουσας λόγω της καλύτερης διαφοράς πόντων νίκης που είχε στους μεταξύ τους αγώνες (εντός – εκτός). Τελικά δεν επιτεύχθηκε κανένα από τα παραπάνω και τώρα στην τριπλή ή διπλή ισοβαθμία κατατάσσεται … «δεύτερη».

Το 4ο 10λεπτο ξεκίνησε με το σκορ να είναι 51 – 44 υπέρ του Φ.Ο. Αριδαίας. Έπειτα από μια συντονισμένη και ομαδική προσπάθεια το Πολυκαστρινό συγκρότημα καταφέρνει να μειώσει την διαφορά στους 3 π. (58 – 55) πέντε (5) λεπτά πριν την λήξη. Η γηπεδούχοι αντιστέκονται σθεναρά και έπειτα από μικρές διακυμάνσεις στο σκορ επανέρχονται με 66 – 58, τρία (3) λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας. Τα εναπομείναντα τρία (3) τελευταία λεπτά αναπαριστώνται παρακάτω :

· 66 – 60, 2΄ πριν το τέλος

· 66 – 63, 30΄΄ πριν το τέλος (με εκπληκτικό καλάθι και φάουλ από τον Τάσο Πολυχρονίδη),

· 66 – 63, 08΄΄ πριν το τέλος και

· 69 – 63, 01΄΄ πριν το τέλος!!!!

Ενώ το σκορ είχε πάρει ευνοϊκή τροπή για τον ΕΥΑΘΛΟ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (δηλ. κάτω από τους 6 π.) σε χρόνο λιγότερο των 10 δευτερολέπτων για την λήξη, η γηπεδούχος ομάδα αστοχεί και στα δύο σουτ από την γραμμή των ελευθέρων βολών και ενώ διεκδικείται το ριμπάουντ τελικά το κερδίζουν οι παίχτες του Φ.Ο. Αριδαίας και εν συνεχεία βγάζουν πάσα έξω στην γραμμή των 6,75 μ. όπου επιχειρούν τρίποντο άστοχο μεν … με καταλογιστέο φάουλ δε, από παίχτη του Πολυκάστρου, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα τριών (3) ελεύθερων βολών …. στις οποίες και ευστοχούν !!!!

Τελικό σκορ 69 – 63 [ημίχρονο 28 – 26]

Τα δεκάλεπτα : 15 – 11, 13 – 15, 23 – 18 & 18 – 19.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Ακριτίδης Γεώργιος) : Παπαδόπουλος Γεώργιος (14 π. /1τρίποντο), Ημερίδης Χαράλαμπος (24 π./4 τρίποντα), Πολυχρονίδης Τάσος (8 π./1 τρίποντο), Κούτουλας Κων/νος (9 π.), Πούλος Παναγιώτης (1 π.), Γκαντίδης Μιχάλης (4 π.), Σιώπκας Δημήτρης (3 π.), Τσιτουρούδης Παναγιώτης (συμμετοχή), Κυρήκος Μηνάς, Καραστογιάννης Ηλίας

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Ντόγκας Νικόλαος & Ντόγκας Ευάγγελος.

Επόμενη αγωνιστική : ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Π.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (15/03/2014 και Ω/18:00’) Κλειστό γυμναστήριο Πολυκάστρου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.