Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο Κιλκισιώτης Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης στην εκδήλωση «Ανθρώπινη αλυσίδα» κατά του ρατσισμού, γύρω από την Ακρόπολη.

«Αγκαλιάζουμε την Ακρόπολη, Αγκαλιάζουμε τη Δημοκρατία, Αγκαλιάζουμε την Ανθρωπότητα». Με το σύνθημα αυτό 2.500 παιδιά, σχημάτισαν «ανθρώπινη αλυσίδα» γύρω από την Ακρόπολη, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού. Παιδιά όλων των εθνικοτήτων και ΑμεΑ τραγούδησαν για το νόημα της ημέρας, στέλνοντας το μήνυμα της ειρηνικής και της δημιουργικής, χωρίς διακρίσεις, συνύπαρξης των ανθρώπων.
Στη συνέχεια, στο Μουσείο της Ακρόπολης ο Κιλκισιώτης Μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης διύθηνε την Ορχήστρα Μόμπιλε με σολίστ την Σόνια Θεοδωρίδου.Συμμετείχαν επίσης ο Αντώνης Ρέμος,η Μελίνα Ασλανίδου, και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Σούρλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.