Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Με συγκρατημένη αισιοδοξία πάει ο Κιλκισιακός στο Κοκκινόχωμα

Τέσσερις νίκες στη σειρά μετρά ο Κιλκισιακός και την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι θέλει να αυξήσει το σερί του, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.
Η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς, έναν λιγότερο από το καβαλιώτικο συγκρότημα. Μοναδική απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου Βλάντο Σαβελίδη, ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Μάντζιος που δεν έπαιξε στο Σιδηρόκαστρο λόγω τιμωρίας.
Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Κιλκισιακού στο Εθνικό Στάδιο, με τον κ. Ζαπρόπουλο να ζητά συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του, και να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν ακόμη ένα "τρίποντο".

Η αποστολή αποτελείται από τους Αϊβαζίδη, Αμανατίδη, Ηλιάδη, Ηλιόπουλο, Καλαϊτζίδη, Καρανδρέα, Καρατζιά, Καρυπίδη, Κεφαλίδη, Κυρίου, Λογγινίδη, Μάντζιο, Ματεντζίδη, Μαυροκεφαλίδη, Μπαντή, Μπελίτσα, Μπιτζικόπουλο, Παντελιάδη, Σερταρίδη, Σουλτανίδη και Τριανταφυλλίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.