Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Με άνετες νίκες προχώρησαν οι παιδικές ομάδες της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" - Ήττα για την ανδρική ομάδα

Η αρχή για την Ακαδημία Αλέξανδρος, έγινε το πρωί του Σαββάτου με τους παίδες να περνούν ένα εύκολο πρωινό με αντίπαλο το Ν.Αγιονέρι (Κιλκισιακός) στο γήπεδο του Σαλάτς επικρατώντας των αντιπάλων των με 0-9. Οι προπαίδες (2001) επικράτησαν με 1-12 της Ευκαρπίας εκτός έδρας. Την Κυριακή οι προπαίδες (Ελπίδες 2002) πέτυχαν άνετη νίκη επί του Κιλκισιακού πάλι εκτός έδρας με σκορ 1-10.
Έτσι οι ομάδες μας οδηγούν την κούρσα των πρωταθλημάτων αήττητες σε όλες τις κατηγορίες και ο τίτλος θα κριθεί για μεν τους παίδες στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γουμένισσα, για δε τους προπαίδες στο μεταξύ τους παιχνίδι δηλαδή μεταξύ Αλέξανδρου και Ελπίδων Κιλκίς.

Οδυνηρή όπως αποδεικνύεται ήττα γνώρισε η Ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου εκτός έδρας από την Γοργόπη με 3-2 και όλα θα ξεκαθαρίσουν πλέον στα μπαράζ ανόδου μετά την επόμενη και τελευταία αγωνιστική όπου αντιμετωπίζει τον Βαπτιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.