Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

"Το ότι εργαζόμαστε στο δρόμο δε σημαίνει πως διαθέτουμε και λιγότερη αξιοπρέπεια"


Υπογράφει το Σωματείο λαϊκών αγορών Ν.Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε πως είμαστε στη δυσάρεστη θέση αν και δε το θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την αδιαφορία και αδιαλλαξία της τοπικής αυτοδιοίκησης (κάτι που συμβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια) που κωφεύει στα μεγάλα προβλήματα των θεσμών όπου εδρεύουν και λειτουργούν οι λαϊκές αγορές με βασικό γνώμονα τη σωστή εξυπηρέτηση του πολίτη και κατ' επέκταση του Έλληνα καταναλωτή (χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, ανέργους κ.τ.λ).
Ειδικότερα:
Αναφερόμαστε στο δήμο Παιονίας του νομού Κιλκίς όπου μετά από μονομερή και πιθανόν καταχρηστική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισαν τη μεταφορά της εκατό ετών ιστορικής πλέον λαϊκής αγοράς της Αξιούπολης λόγω αποπεράτωσης έργων στον υφιστάμενο χώρο με γνώμονα και ΜΟΝΟ το συμφέρον κάποιων συγκεκριμένων καταστημάτων δίχως να λάβουν υπόψιν τις προτάσεις του αρμόδιου σωματείου των πωλητών των λαϊκών αγορών του νομού μας.

Οι αντιδράσεις του σωματείου μας σύμφωνα πάντα με την ομόφωνη απόφαση της τακτικής και μιας έκτακτης γενικής συνέλευσης από τη προηγούμενη Τετάρτη 5/3/2014 ηταν να ξεκινήσει απεργία επ' αόριστον και επιτέλους να μας δεχθεί ο δήμαρχος του δήμου Παιονίας κος Αθανάσιος Λαπόρδας για ν'ακούσει τις θέσεις μας.

Παρόλα αυτά μέχρι και σήμερα 10/3/2014 δεν είχαμε καμιά ενημέρωση αντιθέτως ο δήμος προχώρησε σε διαγράμμιση της λαϊκής με φιλοσοφία του αποφασίζω και διατάσσω.

Συνεχίζουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις μας που παρόλο την οικονομική ύφεση που μας πλήττει σε μεγάλο βαθμό εμείς ευχόμαστε επιτέλους η τοπική αυτοδιοίκηση να σκύψει σοβαρά στο πρόβλημα μας και να πάψει να μας θεωρεί πολίτες β' κατηγορίας.

Το ότι εργαζόμαστε στο δρόμο δε σημαίνει πως διαθέτουμε και λιγότερη αξιοπρέπεια.

ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΗΝ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014.

Χιλιάδες οικογένειες ελεύθερων επαγγελματιών θα μείνει στο δρόμο χωρίς εργασία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.