Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Διαμαρτυρία ΠΑΟΚ Κεντρικού Κιλκίς προς την ΕΠΣΚ

Υπογράφει ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Γιάννης Λιαρετίδης
"Κύριε πρόεδρε σας αναφέρουμε ότι το Σάββατο 8-3-2014 λάβαμε το υπ αριθμ 28 πρακτικό προγράμματος αγώνων της επόμενης αγωνιστικής της ΕΠΣ Κιλκίς. 
Σε αυτό διαπιστώσαμε, με έκπληξή μας, ότι ενώ για όλες τις ομάδες της Α΄ κατηγορίας ( ανατολικός όμιλος ) οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ορίστηκαν ημέρα Σάββατο, σύμφωνα με την δέσμευσής σας την ημέρα της κλήρωσης του πρωταθλήματος , το παιχνίδι ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ ορίστηκε ημέρα Κυριακή από την επιτροπή διοργάνωσης πρωταθλήματος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα θέλει μόνο 3 αγωνιστικές για να τελειώσει και θα πρέπει η διοργανώτρια αρχή, να αναλάβει τις ευθύνες της αν πράγματι θέλει ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα που τόσα χρόνια δίνουμε στις 4 γραμμές του γηπέδου και διαβεβαιώνουμε ότι το συγκεκριμένο γεγονός δεν θα περάσει απαρατήρητο!

Παρακαλούμε λοιπόν ισονομία για όλες τις ομάδες για να έχουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα αντάξιο στο κύρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς!"

1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα
    Μου φαινεται λιγο περιεργο αυτο !! (για την ΕΠΣ Κιλκις) μαλλον θα κανω λαθος διοτι γινεται παντα αυτο οταν τελειωνει το πρωταθλημα ειδικα οταν η διαφορα του 1ου με τον 2ο ειναι στον 1 βαθμο παιζει πρωτα ο 2ος και περιμενει ο 1ος να δει τι θα κανει και αναλογως παιζει την αλλη μερα και αυτο γιατι πρεπει να προσεξει τους παικτες του αυτος που προηγειτε για τις 2 τελευταιες αγωνιστηκες και να κανει επισης δημοσιες σχεσης με την αντιπαλη ομαδα :) ..... !!! Αααα ρε Κιλκις αθανατο δεν σταματας να μας εκπλησεις .... Να εισαι καλα προεδρε και πιστευω οτι θα ξαναεκλεγεις με αυτα που κανεις :) γιατι σαν εσενα δεν υπαρχει αλλος !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.