Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

"Η μόνη αξιόπιστη λύση"

Υπογράφει ο Πάνος Γκατίδης
Υποψήφιος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου
"Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και το δικό μας μέλλον, ως νέων ανθρώπων που παρακολουθούν με ενδιαφέρον αλλά εκ του μακρόθεν τα δρώμενα στην τοπική κοινωνία.
Πολλοί μας έχουν ‘’κολλήσει’’ την ταμπέλα των αδιάφορων πολιτών, που είτε φοβόμαστε να στηριχτούμε στους πολιτικούς, είτε απέχουμε απογοητευμένοι, που άλλοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Προφανώς, υπάρχει και η μέση οδός, που είναι η συμμετοχή μας στα κοινά, η δυνατότητα έκφρασης των ιδεών και θέσεών μας για ζωτικά θέματα της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης, η ανάδειξη και υιοθέτηση καινοτόμων και δημιουργικών δράσεων.

Πάνω από όλα όμως θέλουμε ανθρώπους που εμπιστευόμαστε, ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί σε δημόσια αξιώματα και έχουν αποδείξει την αξιοσύνη τους. Είναι έντιμοι, έχουν γνώση και κατάρτιση, εμπειρία για να χειριστούν δύσκολες καταστάσεις και φυσικά έχουν παράξει πλούσιο έργο που ακολουθεί την καλή τους φήμη.

Θεωρώ ότι ο Χρήστος Γκουντενούδης συγκεντρώνει αυτά τα πολύ συγκεκριμένα θετικά χαρακτηριστικά που ζητάμε από τους δημοτικούς μας άρχοντες.

Είναι νέος και άφθαρτος πολιτικός, πολύ απλός και προσιτός σε όλους και το κυριότερο έχει ευήκοα ώτα στη νέα γενιά την οποία υποστηρίζει πραγματικά. Μας θέλει κοντά του για να δουλέψουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη προοπτική στον τόπο μας.

Συνεκτιμώντας τις ικανότητες του Χρήστου Γκουντενούδη,τα άξια στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας που συμπορεύονται μαζί του και τις προγραμματικές τους θέσεις για το Δήμο μας, αποφάσισα να συμμετάσχω στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ για τον οποίο και φρονώ ότι είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για την περιοχή μας και για τη νέα γενιά.

Καλώ όλους και ιδιαίτερα τους νέους του Δήμου μας να στηρίξουν το Χρήστο Γκουντενούδη και το συνδυασμό μας για να κάνουμε μαζί την Παιονία Ισχυρή.""

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.