Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Καφέδες στην Βουλή!

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Λοιπόν αυτά τα δίποδα εν εξελίξει είναι πλέον στο διάστημα. Είναι αλλού! Υποκλίνομαι και υποτασσόμενος ολοκληρωτικά στην εξέλιξη που αναπτύσσεται στο καφενείο. Έχουν λοιπόν εκεί άκουσα στο χαζοκούτι, ένα πραγματικό καφενείο μέσα στο γενικότερο καφενείο που πίνουν καφέ έναντι τιμήματος 1,40 ευρώ. Ως εδώ καλά.
Όταν όμως τα δίποδα είναι σε επιτροπή τότε ο καφές πάει στα 4 ευρώ. Φανταστείτε την επιστήμη της λαμογιάς σε επίπεδο διδακτορικού διπλώματος  Δηλαδή επειδή πάει ο καφές στην διπλανή αίθουσα παίρνει καπέλο κοντά 3 ευρώ. Είμαι ήδη χωρίς τρίχωμα από τα τεκταινόμενα. 

Δηλαδή μπαμπουίνος γουλί! Χρεώσανε δηλαδή τα δίποδα για καφέδες μόνο μηνός Δεκεμβρίου 10.000 ευρώ εν μέσω μνημονίου! Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Να σας πω όμως τι κατάλαβα εγώ. Οι βουλευτές αυτοί δεν είναι ενός κόμματος είναι όλων μα όλων των κομμάτων. 

Δηλαδή για εθνική ομοψυχία μιλάμε. Τώρα συνεννοούμαστε. Είναι που λέμε το αληθινό νόημα του μαζί τα τρώμε! Πάντως στο χωριό μου στην ζούγκλα όταν έχουμε συμβούλιο στην φυλή έχουμε μια καφετιέρα με καφέ και βάζουμε μόνοι μας. Ακόμη στις μεγαλύτερες εταιρίες πίνουν καφέ σε πλαστικό που είτε το φέρνουν μαζί τους είτε το παίρνουν από μηχάνημα σε κοινόχρηστο χώρο.

Έτσι λειτουργούμε εμείς οι μαϊμούδες που έχουμε πρόγραμμα . Η αποτελείωσή μου ήταν όμως το σχόλιο του δημοσιογράφου στο χαζοκούτι που μόλις έμαθε την είδηση είπε ας μην την εμβαθύνουμε γιατί είναι για λαϊκισμό. 

Ο λαουτζίκος βλέπετε. Ας μην κάνουμε λαϊκισμό για 10.000 τον μήνα καφέδες! Ρεβυθόζουμο, μπρίκι και φάπα που σας χρειάζεται εκεί στο καφενείο!

Από το γνωστό φορολογημένο στυγνά ιδιόκτητο κλαδί,
Πολύ σκεπτικός και πολύ προβληματισμένος

Ο Μπαμπάς Μπαμπουίνος
Υ.Γ.
Στο οχταόροφο δέντρο όπου είναι το γραφείο μου και παριστάνω τον ελεύθερο επαγγελματία χωρίς να είμαι ούτε ελεύθερος ούτε επαγγελματίας πλέον, το κυλικείο χρεώνει 1 ευρώ τον καφέ και τον διανείμει με την ίδια χρέωση σε οχτώ ορόφους. Και είναι και καλό παιδί ο ιδιοκτήτης του κυλικείου. Μήπως να τον παίρνατε στην βουλή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.