Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

"Αδικείτε πολλούς με το κείμενο σας κ. Καπουτζή"

Υπογράφει ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας Γιάννης Αλίρης "Την στήριξη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας κ. Κ. Σιωνίδη, εξέφρασε με ανακοίνωση του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ο γνωστός Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής Γουμένισσας κ. Καπουτζής. Στην προσπάθεια να πει κάτι για την επιλογή του μεταξύ άλλων γράφει:
«Εκτιμώ επίσης την ουσιαστική του συμβολή στην υπόθεση της Υγείας στην περιοχή μας. Οι θετικές εξελίξεις για το Νοσοκομείο μας, η διασφάλιση ότι στη Γουμένισσα θα συνεχίσει να λειτουργεί μια ωφέλιμη Νοσοκομειακή μονάδα με πλήρη Χειρουργική κλινική, Παθολογική κλινική και Μονάδα χρόνιων παθήσεων, οφείλεται και στην επιμονή του».

Δεν θα σχολιάσω αν το παραπάνω κείμενο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το βέβαιο όμως είναι ότι αδικεί πολλούς άλλους.

Αδικεί το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκουντενούδη, τον Δήμαρχο κ. Λαπόρδα, τους γιατρούς, τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας. Τον κάθε πολίτη που ανταποκρίθηκε στα καλέσματα για κινητοποιήσεις, τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο του νομού που με καλύψεις, ρεπορτάζ και προτάσεις βοήθησε να αναδεχθεί το θέμα.

Αγνοεί την ουσιαστική και καθοριστική παρέμβαση του κυβερνητικού βουλευτή κ. Γεωργαντά, καθώς και τις παρεμβάσεις των κ. Παραστατίδη και κ. Αγαθοπούλου.

Επίσης, μεγάλη αδικημένη είναι η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας που ανέλαβε πρωτοβουλίες, πίεσε καταστάσεις, προκάλεσε συσκέψεις με θεσμικούς παράγοντες, έκανε συγκεντρώσεις και εκπρόσωπός της επισκέφτηκε τον Υπουργό Υγείας για τα θέματα του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας. .

Τέτοιες αναφορές αγαπητέ κ. Καπουτζή πρέπει να είναι τουλάχιστον δίκαιες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.