Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η Αγαθοπούλου συγχαίρει τον «Μεγάλο Αλέξανδρο» Βαφειοχωρίου

"Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες, τους παράγοντες και τους φίλους του Μεγάλου Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου. Την ίδια αναγνώριση οφείλουμε σε κάθε σύλλογο των τοπικών πρωταθλημάτων του Νομού μας, αφού ο ερασιτεχνικός και σωματειακός αθλητισμός στην χώρα μας έχει εγκαταλειφθεί από την Πολιτεία και επαφίεται εδώ και χρόνια στο φιλότιμο, την εργατικότητα των ανθρώπων του, καθώς και την ισχνή ενίσχυση συγχωριανών και φίλων.
Όλοι γνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες διεξάγονται τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στις μέρες μας. Όλοι αγανακτούμε όταν, την ώρα που παρελαύνουν από τις τηλεοράσεις μας τα σκάνδαλα και οι ατασθαλίες εκατομμυρίων, βλέπουμε μέρα με τη μέρα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να διαλύεται και να μαραζώνει, τον μαζικό και σχολικό αθλητισμό να εξαφανίζεται. 

Όλοι κατανοούμε ότι τα κοινωνικά αυτά αγαθά, όπως και εκείνα της Υγείας και της Παιδείας, χρειάζονται πολιτική βούληση για να αποτελέσουν προτεραιότητες και να αναπτυχθούν. Όλοι οφείλουμε να συμβάλλουμε στην ανατροπή της σημερινής κατάστασης και την εκ βάθρων αλλαγή του πελατειακού μοντέλου που έφερε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέχρι εδώ.

Εύχομαι τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας του Βαφειοχωρίου να χαρούν την κατάκτηση αυτή και να πανηγυρίσουν και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ειρήνη Αγαθοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.