Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κοινωνικές δράσεις της Σχολής Γονέων της Ι.Μητροπόλεως Κιλκίς

Η Σχολή Γονέων της Ι.Μητροπόλεως που λειτουργεί τα τελευταία πέντε χρόνια στο Κιλκίς και πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με συντονίστρια την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου, επεκτείνει τη δράση της με μια ακόμα εθελοντική πρωτοβουλία.
Στο πλαίσιο του πνεύματος του οργανωμένου εθελοντισμού, οι γονείς της Σχολής κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα μεγάλο αριθμό τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, είδη προσωπικής υγιεινής κτλ.), τα οποία παρέδωσαν στους υπευθύνους των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι και Κοινωνική Μέριμνα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ). Τα δέματα δόθηκαν σε 25 άπορες οικογένειες συμπολιτών μας, που συμμετέχουν στα παραπάνω προγράμματα.

Η πρόεδρος της ΚΔΕΚ Βούλα Ποζίδου ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της Σχολής Γονέων, επισημαίνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης.

Η κίνηση αυτή, έδωσε χαρά και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας, μιας και έστειλε ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και απέδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.